IE3D šaubas

A

abhi_kolkata

Guest
hi, i am mēģina darīt nevienlīdzīgas varas dalītāju (T-veida krustojuma) in IE3D izmantojot Stripline configuration.But es tiešām nezinu, kā definēt ostu Stripline tīklu, jo atšķirībā no microstrip, kas ir viens signāls, un viens pamatojums stripline CONFIG. Ir pamats plaknes PAR augšējo, gan apakšējo signālu LINE.So, kāds lūdzu man pastāstīt, kā definēt ostu gadījumā Stripline varas dalītāju. labprāt gaida ur atbildes attiecībā abhi

Hi, abhi: Ja Jūs vēlaties, lai modelētu stripline ar bezgalīgu zemes plakni, jums ir modelis, ka tas tieši tāpat kā microstrip struktūras. Vienīgais, kas atšķiras ir tas, kas substrātiem. Lūdzu, nosakiet substrātu līdzīgi: Nr.2. Ztop = 1.0E 20 mils, Er = 1, Sigma = 4.55e 7 Nr.1. Ztop = 40 mils, Er = 4,0, Sigma = 0 Nr.0. Ztop = 0 mils, Er = 1, Sigma = 4.55e 7 Iepriekš piemērā definēts stripline substrāts konfigurācija ar zemes plaknēm pie z = 0 un z = 40 mils. Jūs varat noteikt jūsu sloksnes z = 20 mils. Lūdzu, ņemiet vērā, ka biezums ir ļoti kritiska Stripline struktūru. Jūs varat izveidot biezumam modeli, ja jūs vēlaties augstu precizitāti. Par 1,4 mil biezs izsekot, jūs varat definēt izsekot pie z = 19,3 mils un augt biezumu 20,7 mils. Lūdzu, izlasiet IE3D Lietotāja rokasgrāmatā par šo tēmu. Best regards,

hi Jian, iepriekšējā gadījumā, ciktāl es sapratu portu bezgalīgs zemes plakni stripline struktūra var tikt definēta kā pats kā microstrip gadījumā (ti, tas var būt pagarinājumu MMIC ports ). Vai tā ir taisnība? PLZ sniegt ur komentāri par šo. attiecībā abhi

yeah tas strue u ir modelis lieta uzmanīgi, kāpēc dont u mēģināt wipl-D vai HFSS .. tie ir precīzāki

Hi, abhi_kolkata: Jā. Jūs varat izmantot pagarinājumu MMIC ostā vai ADVANCED EXTENSION PORTS. Tie ir ar augstu precizitāti uz stripline struktūras. Par microstrip struktūra, ADVANCED EXTENSION ostām ir vairāk acccurate augstas frekvences. Patiesībā ADVANCED EXTENSION PORT shēmu var aizstāt pagarinājums MMIC shēma visiem gadījumiem. Regards.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back