W
wavering
Guest
Es zinu, absolūti neko par FPGA mikroshēmas. Tātad, vai ir reāls idiots rokasgrāmata kaut kas man palīdzēs saprast svarīgākās ziņas par to, ko šīs ierīces ir, kā viņi strādā un ko viņi var darīt? Man ir mēģinājuši atrast tīmeklī, bet kā parasti, viss, es uzskatu, tiek pieņemts, ka lasītājs zina pamatus. Es pat nevaru noskaidrot, vai tie ir pārstrādātāji vai ja tie ir tikai loģika! Ar fona, es aktīvi rakstīt programmatūru Visual Basic ar API 6 rakstīts maisījumā C + + un ASM. Konkrēti, es esmu ieinteresēts Ģenētiskā Programmēšana un parasti, lai atrastu risinājumu manas programmas var palaist pa nakti vai pat nedēļas, vai arī tā. Tas neskatoties uz to, ka tie ir optimizēti ātrums (tātad iekšējo cilpas rakstīts ASM) Viena iespēja ir izmantot vairākus procesorus (piemēram, vairākas Desk topi ar Quad procesori bezvadu tīkla). Tas ir kaut ko es varu darīt, bet es esmu ieinteresēts arī citās iespējamiem maršrutiem - tāpēc šo jautājumu Tātad, es varētu palaist teikt 100 kopijas iekšējo cilpa FPGA un ja tā, kā varētu šo savienojumu ar datoru vai tīkla? Vai es varu plug kādu kuģa vērā USB ports, vai tas ir naivi? Man ir projektēti un būvēti elektronisko ierīču agrāk (apmēram 15 gadus atpakaļ), bet nekas, iesaistot pārstrādātāji Liels paldies Bob