Idejas par to, vienkāršu taimeri

S

sam781

Guest
Es gribu veikt vienkāršu (izmantojot mazāko elektroniskos komponentus) taimeri strādāt ar 230V AC līniju. Pārsvarā mans plāns ir izmantot LED kā slodze. Prasības: 1. LED ieslēgsies 5/10 sekundes laikā atsākt līniju jaudu pēc slodzes izliešanu. 2. Tā ir jābūt viegliem, vienkāršs un zemas izmaksas dizains. Tātad, ir nepieciešams, lai izvairītos no transformators, lai nodrošinātu enerģiju pie ķēdes. Mani Idejas: 1. Izmantojot 555 taimeris kā Monostable Multivibrator 2. Izmantojot zemu izmaksu PIC mikrokontrolleru, kam iekšējo oscilatoru. Bez papildu komponents būs nepieciešams laiks. ** Lai gan gadījumos, man nav nekādas laba ideja, lai izstrādātu barošanas neizmanto transformators .

Meklēt internetā, lai barošanas [/URL]. Gada Microchip mājas lapā jūs varat atrast [url = "http://ww1.microchip.com/downloads/en/appnotes/00954A.pdf~~HEAD=dobj"] Pieteikums Piezīme [/URL], kas apraksta, ka

ww1.microchip.com/.../en/.../00954A.pdf redzēt šajā PDF. Jūs varat iegūt priekšstatu [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post pievieno 23:01 ---------- Iepriekšējais amats bija 23.: 00 ---------- [/SIZE] [/COLOR] ww1.microchip.com/.../en/.../00954A.pdf redzēt šajā PDF. Jūs varat iegūt priekšstatu.

Thsnks par jums abiem daudz dod man saiti. I pārbauda dokumentus. Viens vienkāršs jautājums, kāpēc diodes (kā taisngriezi) tiek izmantots aftetr ar zener? Kas notiks, ja tas diodes ir iesniegti zener?

Diode, kopā ar izejas kondensatora rada barošanas spriegums (bez šīs diodes un kondensators jums būs periodiski signālu ar amplitūdu aptuveni 5,6 volti galos Zenner diode), tas darbojas līdzīgi ar vienu diožu taisngrieža

Šī shēma var vai nevar atbilstu jūsu mērķim. Tas ilustrē jēdzienu, kas varētu būt pielāgojami kaut kādā veidā. Vadībā būs spilgti uz īsu laiku pēc piemērošanas pilnvaras. Tad tas būs blāvs pakāpeniski. Vērtības var tikt mainīts. 4700 rezistors ir paciest vairākus vati laikā katra pozitīvā ciklā, bet kondensators ir maksas. Šā 470K rezistoru izplūde lēnām pēc varas kondensators tiek noņemts.
52_1331058250.gif

Man vajag spēlēt mūziku, kādu laiku, kamēr varas up līniju. Kā to var izdarīt?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back