Idejas 4.kursa projektu kontroles sistēmas

R

RollingEEE

Guest
Man vajag, lai iesniegtu projekta priekšlikumu par manu 4. yr kontroles sistēmas kursā. var kāds ieteikt kādas idejas (robotus, krāni, konveijera lentes veida mikrokontrolleru balstās vai cits)

Mēģiniet strādā Alternatīvās enerģijas resursi ... Būtu lietderīgi, daudz ... runājot par kontroles sistēmas CNC mašīnas v.good projekti strādāt ... speciāli servo motoru kontroli pie lieliem ātrumiem ....

līnijas sekošanas robots .... lielgabals, kas var kontrolēt ar ķiveri ... tāpat kā cobra helikopteru,, amats kontrole Stepper motors

Cool Idejas Padfoot. Es esmu dara kaut ko citu. Es jums zināt, kad es apdare

sveiki .... im strādā pie "AUDIO CONTROLLED REMOTE CAR", kā mana pēdējo gadu projektu. Es piederu elektronikas un sakaru nozarē. Šis projekts sastāv no galvenokārt 3 daļās: - 1. runas atpazīšanas sistēmu (kas izmanto DSP) 2. Bezvadu sistēmas (RF raidītāju un uztvērēju) 3. robotu auto (kas var izmantot Stepper motors) Es ceru, ka u var veikt dažas izmantot šo informāciju, jo u ir no elektronikas un instrumentu / kontroli. :):), Ja u ir interese par šo ideju, vai kāda ideja, kas saistīti ar šo, u man var lūgt sīkāku informāciju ..... gud luck: D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back