ICD2 klons izdevies savienot

T

thaei

Guest
Es vēlētos lūgt palīdzību no kāds, kurš zina savu ceļu aptuveni icd2 klons.Šeit ir kļūdu ziņojumiem redzams MPLab:

Savienojot ar MPLab ICD 2
... Saistītie
ICDWarn0031: MPLab ICD 2 ietverta nepareiza operētājsistēmu izvēlēto ierīci.Tu gribētu, lai lejupielādētu pareizo operētājsistēmu?
Setting Vdd avotu mērķa
ICD0152: Neizdevās nolasīt visu pieprasīto baiti (0x1 un 0x8)
ICD0082: Failed MPLab ICD 2 darbību
... Reading ICD Produkta ID
ICD0024: Neizdevās rakstīt Com Port (<Unknown>) (MPLABCOM = 0x0) (USBCOM = 0x0) (0x461)
Running ICD Self Test
MPLab ICD 2 Ready

Es jau izmantoju ne FIFO USART, aparatūras plūsmas kontroles iestatījumus com portu.Man ir mēģinājuši savieno mērķa procesors vēl kļūdas ir joprojām tāda pati.

Manuāli izvēloties Lejupielādēt OS izriet arī uz to pašu kļūdu.Izvēloties uzstādījumi - jauda tab, i var redzēt pašreizējo VPP, Vdd uc Tomēr noklikšķinot atjauninājumu pogas nav, lai atjauninātu lasījumos.Run ICD self testa arī neizdodas.Esmu iepazinies ar kādu citu ziņu dēļiem, kas ICD0152 kļūda nozīmē, seriālā porta savienojumu problēmu.Es jau pārbaudījusi shēmu, un to var atklāt bez vadu problēmu.Viena ziņa, ka es izlasīju ierosināja, ka, izmantojot zemu iestatījumu FIFO buferi, var palīdzēt, i ir mēģinājuši, ka, un tā nestrādāja pārāk.

Var kāds man palīdzēt?Es patiešām nepieciešama, lai varētu veikt šo icd2 darbu izmantošanai manā disertāciju.Paldies!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back