IC610 instalēt ātrs jautājums

U

upengan78

Guest
Hi,

Es cenšos instalēt IC610 - uz linux.(Redhat5)

Es iscape un izvēlējās IC610, tad izvēlējos jaunāko HotFix presei (6.1.4), no 3 iespējām (Base, atjaunināt, labojumfailu).Es domāju, tas būs instalēt bāzi un atjauninājumus, un vēlāk labojumfailu?

Bet, vēlāk, kad iekārta tika darīts, es nevarēju atrast icfb vai icfb.exe kas instalēt directory?tas ir normāls?

Kādas iespējas man izvēlēties, lai ir viss pareizi uzstādīts un nodrošina arī to jaunāko versiju ...

Lūdzu palīdzēt!Paldies.

icfb aizstāj ar virtuozs.izvēloties jaunāko labojumfails tas automātiski lejupielādēt vajadzīgos failus no bāzes un USR pirmkārt, jums nav nepieciešams instalēt labojumfailu tad usr tad bāzē manuāli.

oermens rakstīja:

icfb aizstāj ar virtuozs.
izvēloties jaunāko labojumfails tas automātiski lejupielādēt vajadzīgos failus no bāzes un USR pirmkārt, jums nav nepieciešams instalēt labojumfailu tad usr tad bāzē manuāli.

Jūsu LD_LIBRARY_PATH jāietver $ MMSIM_HOME / tools / lib: $ CDS_HOME / tools / lib: $ ASSURAHOME / tools / lib: un tā tālāk.Jums jādefinē LD_LIB ...Pirms braukšanas virtuozs.dažādi kopīgi objekti nāk ar dažādiem instrumentiem.

oermens rakstīja:

Jūsu LD_LIBRARY_PATH jāietver $ MMSIM_HOME / tools / lib: $ CDS_HOME / tools / lib: $ ASSURAHOME / tools / lib: un tā tālāk.
Jums jādefinē LD_LIB ...
Pirms braukšanas virtuozs.
dažādi kopīgi objekti nāk ar dažādiem instrumentiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back