IC50332 uzstādīšana problēmu Linux

E

eda_freak

Guest
Hi!visi

Es to izmēģināju uzstādot kadence IC5032 par manu Linux sistēmu 10s reizes, bet esmu kļūst bugs šajā iekārtā.Lūdzu palīdziet.
Man ir uzstādītas šādas veidā

par dempinga cenām IC5032 darvas ekstrakcijas uz HDD.
Pēc tam palaist SETUP.SH lietderība no CDROM1 ..sākt uzstādīšanai / home/guest/IC5.0/cadence direktorijā, kā ne-root lietotājs .....
Pēc tam, izmantojot kadence katalogu uzstādīšanai visiem produktiem .... šo soli tālāk veiksmīgi .... tagad nākamais solis sistēmas konfigurācijas im lūdza dot ceļu sistēmas reģistrā ..... Tagad pēc manas zināšanas Linux doesn't ir Reģistra .... so i deva ceļš uz / etc ko im teicis ir tāpat kā reģistra afetr šo soli man ziņu, ka reģistrs ir vecs formāts tik nepieciešams, lai pārvērstu to uz jaunāku formātu, kas man tieši uzglabāt / home / guest/IC5.0/registry.....and par straume vadītājs i saglabāt to / home/guest/IC5.0/cadence / ...daži, ja šajā koks ...
bet tiklīdz es dot šādu ieguldījumu, lai setup man kļūdas, piemēram, ceļš nav atrasts utt
Heres žurnāls: -

reating. / grub.conf
tar::. / grub.conf Nevar stat: Nav šādu failu vai direktoriju
darvas: Kļūda iziešanu kavējas no iepriekšējām kļūdām
./tools.lnx86/stream_mgt/install/smconfigure: līnija 497: cd: / tmp/sm_tdb3639: Šādu failu vai direktoriju
Radīt setup failu
Setup komandas ir pieejamas
/ Home/guest/IC5.0/cadence/tools.lnx86/stream_mgt/install/setup.csh
un
/ Home/guest/IC5.0/cadence/tools.lnx86/stream_mgt/install/setup.sh.
Konfigurācija pabeigta.
Procedūru ar konfigurāciju lfvhdComp
LF_INST_DIR (/ home/guest/IC5.0/cadence/tools/leapfrog) nešķiet punktu Leapfrog iekārtā
Lūdzu, pārbaudiet vērtības, un atkārtoti instalēt
konfigurāciju lfvhdComp nav
Ražojuma konfigurācija pabeigta.

log ir diezgan liels, bet tieši līdzīgu tāpēc es saīsināts tā ....
Tagad, ja kāds ir zināms par šo problēmu, vai ir saskāries ar līdzīgu situāciju, lūdzu, palīdziet man ....
"
Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back