IC5.0 kvalifikācijas paaugstināšanu kļūdu

M

maolh

Guest
Sveiki, es esmu, izmantojot IC5.0 par 7,3 Linux. Viss šķiet naudas sodu līdz tā man saka, nav autovadītāja apliecības, lai palaistu prasmju attīstību. Vai ir kādas īpašas licences konfigurācija kvalifikācijas paaugstināšanu? Komponists shematiska, virtuozs izkārtojumu un Analog vides strādā ļoti labi. Tātad tas tiešām pareizi licenci problēma? Vai jūs guys man darba atļauja kvalifikācijas paaugstināšanu? Paldies jau iepriekš.

Es aizmirsu pateikt, licences līniju prasmju attīstība, piemēram, šādi: Iezīme skillDev cdslmd 5,600 pastāvīgu neskaitīts 1C8E44ABAB8C8E2BF232 HOSTID = TĀDI

Iezīme skillDev cdslmd 96,040 pastāvīgu neskaitīts 7C1F54848D828AC4830B HOSTID = TĀDI

Man ir problēma ar Analog Mākslinieks. Kad es plānoju veikt simulāciju, tikai "Pievienot Simulation" ir redzama Citi tāds. "Izdzēst, atspējot, rediģēt" nav redzama. Tie ir aizēnojusi. Otrā problēma ar modeļiem. Kad es pārveidot spectreS modeļus (piemēram, NPNLower) Cadence doesn 't atzīst modeļiem .. tas ir ļoti dīvaini Patiesībā, es esmu ļoti pārliecināts, ka man rāda ceļu modeļu pareizi.. Tāpēc es nevaru simulēt aktīvās sastāvdaļas. Jebkurai idejai?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back