IC5.0.33 7.2 Linux, 8: displejs kļūda: 8 bit Pseudo

J

Javi

Guest
mēs darbojās mūsu IC446 in Solaris.Tagad esam pārgājuši uz Linux.Es mēģināju instalēt iC5 ar RedHat 7.2.
pēc sourcing cshrc fails atsaucoties ICFB dod kļūda:
"" Nevar atrast 24bit krāsu vai 8 bitu neīstās krāsa ""
Es mēģināju pats 8.o Redhat.Same error.
i am naivi linux.tas displejs problēma ar OS displeja uzstādījumus

ritms palaist tikai 8 vai 24 bitu ..... izmaiņas, ko jūs displejs setings, 8 vai 24 bitu krāsu

Dear all,

i ir tāda pati problēma kā Javi, un pēc tam es esmu mainījusies displeja iestatījumu uz 8bit, tas ir ok tagad.tomēr es neesmu ļoti apmierināts ar grafisko rezultātā, es mēģināt mainīt to uz 24-bitu, bet kad es log out, pastāv dažas grafiskās problēmas, tāpēc man stick ar 8-bit.

Es tagad izmanto VESA (generic) vadītājs, bet mana grafikas karte ir Intel 82.845 integrēto karti.Esmu Downlaod draiveri no Intel, un es esmu "rpm" vadītājs terminālis, bet es joprojām nevar saņemt vadītāja skriet, kāds ir jebkurš zina, kā noteikt to?

FYI, es izmantoju localhost 8,0

sveicieni,
gudrs

Mēģināt rediģēt failu XFConfig86-4 in directory / etc

Sadaļā "Device" pārveidot "Driver" ierakstu aizstāj ar "i810"

Vai darbināt Xconfigurator, izvēlieties "Intel 830"

beigās faila pievieno:
Sadaļā "DRI"
Mode 0.666
End Section

yeechyan wrote:

Mēģināt rediģēt failu XFConfig86-4 in directory / etcSadaļā "Device" pārveidot "Driver" ierakstu aizstāj ar "i810"beigās faila pievieno:

Sadaļā "DRI"

Mode 0.666

End Section

Pirms esmu šo jautājumu.Jūs varat izvēlēties citus sytle Linux, piemēram GNOME.

Ah VMWare.Jūs varat ne tikai instalēt draiveri.VMware izveido "VMWARE video draiveri.Jūs viesis operētājsistēma nevar redzēt savu patieso videocard.Vislabāk varat darīt (īstermiņa ierīkošanas dual boot sistēmu) ir uzstādīt VMware Tools.Tie būs atleast jums SVGA, kas darbosies labāk nekā krājuma "video karti".

Ceru, ka tas palīdzēja.Rakstīt atpakaļ, ja jums ir citas problēmas.

| IAngel | wrote:

Ah VMWare.
Jūs varat ne tikai instalēt draiveri.
VMware izveido "VMWARE video draiveri.
Jūs viesis operētājsistēma nevar redzēt savu patieso videocard.
Vislabāk varat darīt (īstermiņa ierīkošanas dual boot sistēmu) ir uzstādīt VMware Tools.
Tie būs atleast jums SVGA, kas darbosies labāk nekā krājuma "video karti".Ceru, ka tas palīdzēja.
Rakstīt atpakaļ, ja jums ir citas problēmas.

Es kādreiz pats problem.You var atrisināt problēmu, instalējiet XFree86.Then mainīt displeja iestatījumu, lai 24bit.Good luck.

vienmēr (at) smart wrote:hi IAngel,Es piekrītu, ko jūs pieminējāt.
Esmu arī mēģinājis instalēt VMware Tools, tomēr, kad man ir uzstādītas instrumenti, mana pele sajuka, es nevarēju to kontrolē, man ir aizdomas, ka ir incompletible ar instrumentiem.
Ikviens zina, kā atrisināt šo?sveicieni,

gudrs

Hi IAngel,

Es joprojām nav atrisināta problēma, es gandrīz vēlos atmest.= (.

FYI, es esmu, izmantojot VMware-darbstaciju-4.5.2-8.848 versija.Man ir cits draugs, izmantojot pašu versiju, bet viņš darbojas vmtool bez jebkādām problēmām.Man ir aizdomas, ka varētu būt hardware problēma, ne tik pārliecināts.atkal es esmu, izmantojot Intel integrēto 82.845 grafisko mikroshēmu.

thanks in advance.sveicieni,
gudrs

Vai tu esi jaunu nodalījumu Jūsu RH8.0, ja jūs to izdarīja, tad tas nav VMWARE uzstādīšana Linux.
Tā problēma nebūtu VMWARE rīkus jūs lietojat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back