IC Design darba Singapūra

A

asic_designer

Guest
Hello all, Es esmu meklē darbu S'pore. Esmu strādājis 6 gadus Digital ASIC Design Indijā. Tagad es esmu pārcelts šeit, lai accomapny mans vīrs. Bet es esmu nesaņemu aicinājumu darbu. Var kāds guide man? Paldies jau iepriekš. Uz nd

es neesmu pārliecināts par ic dizaina darbu, es esmu dzirdējis, ka ir ļoti maz uzņēmumu par 30 tur, viens mans draugs dabūja darbu tur nesen mehatronika, viņš sekoja reklāmām no vietējā laikrakstā, es domāju, ar 6yrs exp Jūs nedrīkstat atrast problēmas, es jums iesakām sazināties ar kādu konsultantu visu to labāko

hello Priya varētu lūdzu sniegt mums darbu saites (vietas) Singapūra ja u zināt dažas. Es esmu arī meklē pārcelties un experince IC dizains

ir tikai 40 + uzņēmumu Singapūrā darot ic dizains, neatkarīgi no tā, digital, jauktu signālu, analogs, RF un vafeļu fab. raksturo tipisku darba spēks ir mazāks par 1000. ja jūs sašaurināt tikai darot digitālo IC dizains, tas tiks tikai 1 / 3 no 40 + uzņēmumu Jūs varat pieeju un tipisku izmēru ic dizaineru uzņēmumam ir vidēji ap 10-15. darba iespējas šajā jomā ir grūti atrast. jūs varētu vēlēties mēģināt lielāks uzņēmums Infineon ar brīdi, šķiet, ka viņi ir tikai viens meklē IC dizainers.

Hi var u man pastāstīt, kā pieteikties VLSI darbavietas Singapūrā. Es strādāju šeit RTL dizains, pārbaude, FPGA sintēze

Hi kāds zina uzņēmums, kam reverse engineering Singapūra? Man ir 2 gadi pieredze atpakaļgaitu un simulācijas inženieris. Mēs izmantojam kadence kā mūsu rīks. oh! ja kādreiz kāds nezina, ko reverse engineering, ir: mēs tulkojam faktiskā chip izkārtojumu shēmas un pārbaudīt to, izmantojot ritms simulators. tā ir daļa no R & D nodaļa. Es apreciate izejvielas no jums puiši.

hi cilvēki ir tur iespēja elektronisko inženiertehnisko fakultāšu absolventu (freshers), lai iegūtu darbu Singapūrā ..? i dont ir darba pieredze ... var kāds ziņa mani konsultantu adresi vai viņu e-pasta ID? thanx miljons

Sveiki, es domāju, ka Infineon ir degradēta pati, atlaižot visu SKA grupa, kas darbojas Indijā. Tagad atkal tie ir ēkas komanda AMS. Tas nozīmē, ka kaut kas nav kārtībā ar uzņēmumiem politiku. Anyway, ja viņi turpina to darīt, piemēram, ka tad tas nav par drošu, ciktāl Darba drošības ziņā, strādāt Infineon Paldies Shaikh Sarfraz

Es domāju, ka tirgus ir pārāk piesātināts IC dizainers Singapūrā ... Plus pārāk daudz Singapūras svaigas EE grāds pat nevarēja atrast darbu ...

Sveiki Priya, Vai u strādājot Singapūrā? Ja jā var u, lūdzu guide me?

Kāpēc dont u mēģināt STM, ST-Ericsson, Infineon, Broadcom, MediaTek, Cadence, Marvell. Šie MNC nav digitālā dizaina Singapūra .. U var izmēģināt to, kas atbilst webportal piemērot darbā .. Best of luck ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back