IC 74ls244 un ANR 2003, palīdzēt!

M

maxcmp

Guest
Hi all, Man vajag sirsnīgu padomu. Man ir projekts, kurā man ir, lai kontrolētu 6 wire vienpolāri Stepper motors. Stepper motors tiks kontrolēts ar GPIO Rotācijas antenu. Tas ir posible izmantot IC 74ls244 un ULN 2003 lai darbotos Stepper motors, un kādā veidā? pls iedodiet man kādu sugestion, thx ..

Jūs, iespējams, nav nepieciešams 244. Lielākā daļa GPIO pins, pieņemot, ka tie nāk no mikroprocesors, būs vadīt 2003 tieši. Brian.

paldies par atbildi betwixt. u nozīmē, ka es varu tieši kontrolēt Stepper motors, izmantojot vadītāja ANR 2003 ar GPIO pins.then es varu contruct ANR 2003 un Stepper motors ķēdi, kas redzams zemāk, lai darbotos motors?
15_1261995738.gif

Tas ir pareizi. LS244 nav nepieciešams, jo tas darba rezultāts ir tāds pats kā tas ir ieguldījums un GPIO jau vajadzētu būt pietiekami vadīt spēja darboties ULN2003, tas kalpo ne mērķim. Viss, kas jums jādara, ir pāriet četru disku signālu ieslēgšana un izslēgšana pareizā secībā, un motors kārtas. Atcerieties, ka ULN2003 apgriež signāla! Par ieguldījumu augstas kļūst izejas tranzistors par padarot savu produkciju zems. Jūs varētu būt ieinteresēts šajā mājas lapā: http://www.atv-projects.com/PCB_Agitator.html , kas dara kaut ko līdzīgu, bet izmanto diskrētu tranzistoru vietā ULN2003. Darbības un piemēru programmatūras princips joprojām ir spēkā. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back