i am darot ADC

J

jason1987

Guest
i nid palīdzēt ADC n PWM ..mans projekts ir padarīt LED reostats izmantojot ADC n PWM ..isit iespējams?

Čau,
Tas ir iespējams.kuras kontrolieris esat gatavojas izmantot šo projektu?

U var mainīt savu darbības cikls asprātība atsauci uz ADC vērtību.

Dodiet man detaļas I'll sniegt u risinājumu.

Sveicieni,
Anand.A

izmantojot ADC n PWM gaismas līdzi LED reostats ..i, izmantojot c8051f226dk ..sniegt mi šķīdums ...erm i, izmantojot mikrokontrolleru 8051 IC chip ..i gt aresta palīdzēt mi.un i pievienot PDF file to apskatīt
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

i gt valdes izlases OSO ..ir pievienot tis ..to apskatīt ba ..i dunno anyting Abt tis ..palīdzība

Jūs vēlaties kādam rakstīt jūsu mājasdarbu kods jums?

ja iespējams, sniedz mi kodu i pētīs sevi vai es uzdot dažu jautājumu .. cos i nav ideja ...ja iespējams, ja nevar den jus mācīt mi darīs ..

a) savu procedūras ir attīstīt firmware par ADC iegādāties potenciometra iestatījums
b) izstrādāt firmware par PWM paaudzes
c) integrēt ADC acquistion par PWM paaudzes
d) pašreizējo vadītāja circuit par LED ..jebkuru ideju?var palīdzēt slove?

var palīdzēt mi?i jus wan daži guide ni iemācīsies sevi ..jus sniegt mi daži mājienu darīs ..den i mācīties sevi ..Man ir mainīgā pretojas arī un i dunno likts kur vai savienot kur?Pievienots pēc 54 minūtēm:var kāds guide mi un sniedz dažus mājienu ..Man vajag steidzami ..Man vajag guide

Čau
skatīt ķēde PDF un dizaina orcad.Jūs varat redzēt ADC saistībā ar MCU un mainīgo rezistors.jūtas brīvi uzdot jautājumusPievienots pēc 58 sekundes:ADC shēmas un dizaina OrCad

erm HW darīt programmu, izmantojot ADC n PWM lai ģenerētu LED reostats?izmantojot c8051f226dk.HW tas wrk?tel mi vairāk un kodu i vēlējās dunno pareizs anot ..u ir datu rituāls?den var palīdzēt mi?ja iespējams, i sniegt u Wat i ir veids un let u to apskatīt?

thank atbildes mi.nākamnedēļ pirmdiena ..var palīdzēt mi ma?Man to vajag steidzami, jo man nav ideju, ko darīt arī ..cos pirmo reizi rīkoties šajā projektā ..thank.

vislabāk vērā

Varbūt Jums vajadzētu mēģināt kaut ko vienkāršāku par savu pirmo projektu.Mirgojoša ar LED ir laba.

i alreadi sāktu mirgo ar LED vēlas var strādāt.un tagad i wan iet citu pasākumu veikšanu, kuri gatavojas darīt ADC, bet man nav nekādu ideju par ADC ..tā var sniegt dažas guide?šādu manu PDF faila nosaukumu ..ir mana datu lapa, un kinda palīdzēt mi abit.thank atbildes mi ..

i am darot ADC un PWM radīt LED aptumšošana ..kāds var palīdzēt mi?steidzami

Kāda ir zem koda nozīme?# ietvert <c8051f200.h>
/ / definīcijas
sbit LED = P2 ^ 4;anulēts adc_init (); / / līdz inicializ ADC
anulēts port_init (); / / līdz inicializ ostām

anulēts galvenais ()
(

neparakstīts int indekss = 0, total_period = (neparakstīta int) 255 * 256, on_time = 0;
port_init ();
adc_init ();/ / Disable uzraudzības taimeris
WDTCN = 0xde;
WDTCN = 0xad;(
ADBUSY = 0x01; / / uzsāk ADC konversija
while (ADCINT); / / aptauju par ADCINT kas stāsta mums beigām konversija
ADCINT = 0x00;
on_time = ((neparakstīta int) ADC0H) * 256;
par (indekss = 0; indekss <total_period; indekss )
(
ja (on_time -)
(
LED = 0x01; / / ieslēdzot LED

)

citādi
(
LED = 0x00; / / izslēgšana ar LED
)
)
)
)

anulēts adc_init ()

(
AMX0SL = 0x3f; / / varētu AMUX & konfigurēt, lai p3.7 kā i / p pin
ADC0CF = 0x60; / /, kas konversijas CLK vienā SYS CLK un PGA pie iegūt = 1
ADC0CN = 0xC0; / / ADC ir iespējota un ADBUSY = 0 (mainīts šeit)
REF0CN = 0x03; / / VDD ir izvēlēts kā Vref.Lūk, jums, izmantojot VDD rādītājam rezistors arī?
)
anulēts port_init ()
(
P3MODE = 0X7F; / / Izņemot to P3.7 pin visi ir konfigurēta tā, kā digitālais I / O
)

i palaist kodu, bet nekas notikt ..HW come?un man ir savienot raktuves mainīgs rezistors uz ADC ievade bet nekas notikt ..y?jebkuru ideju?Kāda koda nozīme?

no mana skolotāja ..Man vajag saprast ..sniegt dažas guide

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back