HW to Install Hspice 2004 vai Hspice 2003 7,10 Ubuntu

M

midgariano

Guest
Es cenšos instalēt Hspice 2003 un 2004 par 7,10 Ubuntu, bet tas ir neiespējami man. Lūdzu, palīdziet man whit šo. Thanks a lot.

Vienkāršākais veids ir tikai untar ". Tar.gz" failu, un tad untar ". Taz" failus. Jūs saņemsiet izmantojami hspice - kaut arī direktoriju struktūra ir nedaudz atšķirīga ar to, ko rada synopsys_installer. Ja jūs izmantojat synopsys_installer, jums var būt nepieciešams mainīt shell skriptu uzstādītāji.

Vispirms u nepieciešama bibliotēkas es piešķiru u. 2003 HSPICE:. Paplašināt saspiestu failu iejusties jaunā mapē>> 2003,03 cd Pārdēvēt mapi RH72>> mv RH72 linux Palaistu uzstādīšanas script>> cd bin>> / config Piekrītu visiem licences noteikumi un turpināt pēc tam izvēlieties konfigurēt hspice DONE pirmo daļu Tagad izveidot mapi:>> mkdir / usr / local / flexlm>> mkdir / usr / local / flexlm / licences kopija apliecības>> cp license_Hspice.txt (vai kaut kas līdzīgs šim) / usr / local / flexlm / licences / license.dat Tagad izveidot izpildāmā saiti>> ln-sf / kur u installed/2003.03/bin/hspice / usr / bin / hspice darīts, tagad u var pārbaudīt hspice ar kādu failu piemēri mapē:. idea:

[Quote = Hughes] vienkāršākais veids ir tikai untar ". Tar.gz" failu, un tad untar ". Taz" failus. Jūs saņemsiet izmantojami hspice - kaut arī direktoriju struktūra ir nedaudz atšķirīga ar to, ko rada synopsys_installer. Ja jūs izmantojat synopsys_installer, jums var būt nepieciešams mainīt shell skriptu uzstādītāji [/quote]. Es piekrītu tam, ko jūs sakāt, bet kad es palaist spice tā dod kļūda sakot licence nav atrasts. var u izstrādāt par to, ko darīt un ko īsti ir direktoriju struktūru. Es nevaru saskatīt nekādu licences fails, kā arī ... lūdzu, palīdziet

Licences fails ir definēts vides mainīgo sauc LM_LICENSE_FILE, kas ir jānosaka pirms palaist spice.

šim, iespējams, licences fails vajadzētu būt kaut kur ... bet es neredzu to ... starp citu kuru versiju ir u izmanto un kur did u get it no.

Čau, Man ir nepieciešams instalēt Hspice uz linux, bet es nevaru atrast to. Kur es varu lejupielādēt? Paldies

Sveiki, es meklēju Hspice linux versiju. Kur var atrast? Paldies

jauki pastu šo, braydon un informācijas i got ============ nav jūsu paraksta LINK ATĻAUTS, ŠIS IR BRĪDINĀJUMS

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back