hspice problēmu

C

chunlee

Guest
ir iespējams noteikt ieejas kapacitātes (CIN) un ķēdes, izmantojot hspice?

Paldies.

Jā, tas ir iespējams.
Jūs varat uzzināt ievades ierīces un pēc tam darīt. Op analīze hspice.
Skaties izejas failu.Tas dod katru ierīci klāt apraksts, tostarp kapacitātes.

Jūs varat izmantot ". iespēju captab" izdrukāt capacitances katrā mezglā.

ko tā nozīmē, mezgls kapacitātes in hspice?tas mezgls kapacitātes tiek mērīts no mezgla uz zemes?

Lai gan mēs varam izmantot ". Iespēju captab" izdrukāt capacitances katrā mezglā, mums nav noteikt ieejas kapacitātes (CIN) un ķēdes, izmantojot hspice, es domāju, ka ieguldījums kapacitātes nosaka IC process.

sk. lis vai. log failu, var iegūt res eff vai vāciņu eff.
hspice ir labākais:)

dear tony_wu_ad,

Vai jūs lūdzu man pastāstīt, kā atrast res eff vai vāciņu eff no hspice sarakstā failu?Es esmu dizains LNA izmantojot CMOS tehnoloģiju, un vēlas, lai atrastu efektīvu kapacitātes un pretestība meklē no ieejas ostā.

paldies.

sveicieni,
chunlee

Katrā mezglā capacitances un katrai ierīcei ir izdrukā. Lis failus.

sveiks,
Es domāju, ka jums varat atrast vērtība capacitances in. Lis failu.
bet es domāju, ka mēs nevaram atrast vērtība maza signāla ieejas un izejas pretestības.Ja es esmu nepareizi, lūdzu, jāievēro member man palīdzēt noskaidrot pretestību.Pievienots pēc 52 sekundes:sveiks,
Es domāju, ka jums varat atrast vērtība capacitances in. Lis failu.
bet es domāju, ka mēs nevaram atrast vērtība maza signāla ieejas un izejas pretestības.Ja es esmu nepareizi, lūdzu, jāievēro member man palīdzēt noskaidrot pretestību.

Jūs varat izmantot. TF in Hspice, tad jūs varat saņemt DC maza signāla ieejas un izejas pretestību, arī DC pieaugums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back