Hold laiks mērījumiem

M

masai_mara

Guest
Kāpēc tur laikam nav ko aprēķina tādā pašā pulksteņa ciklu, kas izveidotas laiks tiek aprēķināts?

Hi,
kas FF, avotu vai galamērķa vienu.Lūdzu, izstrādāt savu jautājumu mazliet.paldies

Uzstādīšanas laiks ir laiks, D ievades jābūt spēkā pirms Flip-kritiens paraugus.
Turiet laiks ir laiks, D ievades (vai D izejas no iepriekšējās FF) ir jāsaglabā derīgas pēc Flip-kritiens paraugus.
Tātad kopsavilkums, set-up ir aprēķināta pirms paraugu ņemšanas malu, un turiet reizes aprēķināta pēc.

Mans jautājums bija vai pulksteni mala rodas teikt t0 tad, ja uzstādīšana ir aprēķināts kā dati ir stabils t0-ts, tad kāpēc tur laikam nav ko aprēķina tādā pašā ciklā kā t0 th, bet darīts dažādos ciklā.

Viss ir tiešām paskaidrots definīcijā, ja jūs tiešām apnikt lasīt.Kamēr jums ir ieguvuši savu jēdziens turēt laiku pareizi, Jums ir sajaukt ar uzstādīšanas laiku.
Uzstādīšanas laiks ir aprēķināta pirms paraugu malu.Tātad, ja paraugu ņemšanas mala ir t0, setup laiks ir minimālais laiks, ka dati ir pieejami dati pin PIRMS t0, paraugu malu.
Vai esat sajaukt setup / turiet reizes ar ieejas / izejas kavēšanās?Pievienots pēc 6 minūtēm:Ja jūs apskatīt Flip kritiens, kā melnā kaste, uzstādīšanas laiks parasti ir saistītas ar izejvielu un turiet laiki ir saistīti ar produkciju.Jo saskaņā ar šo uztveri, gan setup un turiet laiki faktiski nosaka ārējo komponentu, un nevis sakarā ar to, kā melnā kaste tiek īstenota.Setup / turiet reizes tagad tādēļ jādefinē ārējā kavēšanās prasībām melnās kastes.

Paldies par atbildēm, bet es dont justies jums saprast manu jautājumu.diemžēl es aprunāt izteikt to labāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back