Hitachi universāla zibspuldze programmēšana

P

proton

Guest
Vai kāds zina, kā veidot šo noderīgo plānošanas rīks? thx protonu

Vai man ir nepieciešams somekinda hardware starp datoru un HITACHI programma to? MAX232? eval kuģa, no Hitachi? Es esmu testēšana '3664 un '2128 microcontrollers tuvākajā nākotnē ... secmig

HI Man šķiet, ka FDT vajadzībām universālo flash programmētājs kuģa, ka, varbūt, tas ir tikai MAX232 .... bet kāds ir shēmas vai galu galā firmware, ja tas satur PLD vai CPU? thx protonu

Hi, shematisks var atrast no eval plākšņu datu lapu bet darbos tas ir CPU uz tā, un Hitachi nebija gatavs dot man bin vai hex uz programm selfbuilt kuģa. Kad esmu redzējis kuģa ar tikai standarta ttl par to, bet es nevaru atcerēties, kur un nevarēja pat atrast to vēlreiz .... Sorry. Bet visi procesors nav ir noteikt Reset un režīmu, un visi pārējie pins atbilstoši Hitachi programmēšanas rokasgrāmatu. RS232 signāla var uzstājām ar vairāk nekā level-pārveidotājs es domāju. Hope this helps mazliet, BioToxiIc

Tagad šeit ir saite h ** p: / / w * w.hmse.com/products/evk/docs/evb3644_um.pdf ir apskatīt 119 lapu, tur jums vajadzētu atrast shematisks flash borta BioToxiIc

Lai izmantotu FDT Jums ir tikai nepieciešams līmeņa pārveidotājs, piemēram, MAX232 un pieslēgt apropiate vadus uC. Cita iespēja ir izmantot universālo FLASH Programming padome (UFPB), kas iekļauta Evaluation Board (I use EVB2144F).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back