Hisense psu un inverter board # rsag7.820.1459

L

lhanlhan45

Guest
Man vajag shematisks par šo klāja, busted un Burm smd daļas,, lūdzu palīdzēt

PLS. post modeli # un PCB foto. WBR
Got to pašu vienu, ir vajadzīga palīdzība ar to uz! Modeļu numuri: rsag7.820.1459/ROH VERF Hisense HLP-30A11 Input: AC100-240V Max3.5A 50/60Hz Izeja: 5VS/0.5A 5VM/1.5A 12V/1A HV Rezultāts: 1280VAC/9.5mA Pin: 150W (MAKS) ; menca: 120W (max) Mani jautājumi ir apgaismojums saņem nepienācīgu sprieguma un tikai iedegties pusceļā. Ja es zemes viens no HV līnijām, kas CCFL iedegsies normāli, bet, ja es zemes gan pie paša transformatoru spoles, apgaismojums būs uz īsu brīdi, tad viss būs izslēgts. Ja es īss kopums HV līnijām uz pašu spoli, viss apgaismojums darbosies pareizi til televīzijas shuts pati off pēc pāris sekundēm. Es domāju, ka es varētu vai nu ir priekšzināšanas jautājums vai "T803" transformators ir daļēji izpūstas. Nav pārliecināts, kā es gribētu labot transformators ja tā, bet man patīk izmēģināt [ATTACH = config] 75.408 [/ATTACH]

Hi Draugs! Vai jūs varat veikt foto no otras puses no kuģa. Man problēmas ar šo valdes coz daži no virsmas montētas daļas sadedzināja. Tas ir detaļas, kas man ir nepieciešams, lai identificētu. R830, R831, R836 un N801. Paldies jau iepriekš! !

hi visiem Man ir Hisense LCD ar psu invertora klāja rsag7.820.1459/roh ver.f viņu ir SMD IC, S UN RESISTORS Bernt PLEESE var kāds palīdzēt Paldies un uz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back