High Frequency svārstībā pastiprinātājs circuit

V

vorashrenik

Guest
Es cenšos izmantot divu MMIC saskaņota pastiprinātājs, lai pastiprinātu atšķirīgu signālu.Te shematisks par to pašu ir pievienots.Komponentiem, ko izmanto ķēdes ir uzskaitīti turpmāk:

Pastiprinātājs: Mera-556 http://www.minicircuits.com/cgi-bin/modelsearch?model=Mera-556% 2B & x = 29 & y = 14

Transformatori: TC1-1-13m http://www.minicircuits.com/cgi-bin/modelsearch?model=TC1-1-13M% 2B & x = 0 & y = 0

RF Choke: TCCH-80 http://www.minicircuits.com/cgi-bin/modelsearch?model=tcch-80% 2B & x = 0 & y = 0

Padome, šķiet, ir nemainīga svārstība aptuveni 2.6GHz ar stiprumu no apmēram 350mV.Klātbūtnē ieguldījumu, šis spēcīgs troksnis signāls braucieni uz ieguldījumu.Ieejas frekvence ir no 200MHz-1GHz.

Valdes izkārtojums tiek pievienots arī, man ir izmantoti FR4 dēlis (1.6mm), un galvenais izsekot platums ir 97mils.

Jebkuras idejas par to, kā es varu atbrīvoties no augstfrekvences svārstību?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es redzu problēmu, ka, izņemot teica: "Galvenais zīmes" visi savienojumi ir ievērojami virs 50 omi pretestība.Arī zemes izkārtojums, iespējams, nav piemērota 1,6 mm pamatnes.Ja jūs nevarat samazināt parazitāras izkārtojumu kontaktsavienojumi, jums vajadzētu mēģināt pievienot vairākas rezistoru un / vai RC "snubbers" efektīva 03/02 GHz.

Samazinot arī visiem starpsavienojumiem un pārvades līnijas minimālais garums, iespējams, var palīdzēt.Izmantojot 0,5 mm substrāts (ne vienmēr Rogers), visticamāk labākais veids.

Es sākšu, mēģinot noteikt, kur atsauksmes problēma rodas.Paceliet tx2 un pārbaudiet, vai signālus no ampēri ir tīras.Jūs varat arī pārbaudīt katru amp bez transformatori, lai redzētu, kas notiek pie izejas, kad injicēt vienu beidzās signālu pēc kārtas.Ir dažādi veidi, kā veikt to nošķir soli pa solim, lai pārbaudītu nestabilitāti.

Es domāju, ka ir grūti noteikt nestabilitātes iemesls, ko patvaļīgi atvienojot ķēdes daļām.Saskaņošana ir pilnīgi mainīta jebkurā gadījumā.

Norādīto pastiprinātāju S-parametri liecina, ka ierīce ir stabils ar lielāko avots / slodzes pretestības.Tātad es pieņemu, ka papildu iezemētu induktivitāti, ko izraisa biezu 1,6 mm substrāts samazina sasniegti atsevišķi.

@ FVM,
Ko jūs ieteiktu man darīt?Redizains valde, izmantojot ierosināto Rogers valdes?Arī man tagad ir pietiekami mazs VIaS.Mazākais VIaS es varu darīt, ir 0.6mm.Vai ir veids, kā iegūt ap šo?

Tas nav, ka grūti vadīt ievadi katra pastiprinātājs savukārt ar kontrolētu 50ohm avotam un pārbaudes izejas uz SA.Tas var būt problēma ar transformatoru / savienojumiem, kas izraisa problēmu.Vismaz viņš var redzēt, ja tas ir stabils zemāks vai frekvences.FR4 (1.6mm) nedrīkst būt, ka daudz problēmas 1GHz @ 18dBm jaudas līmeni.Man ir izstrādātas diezgan maz dēļi, izmantojot līdzīgus MMIC's (ne Minicircuits) pie 20dBm, 26dBm izejas darbojas 980MHZ izmantojot standarta 1.6mm-FR4.Es varētu darīt daži vairāk testus pirms vienkārši pārveidot un nosodot valdes tieši.Mana pieredze ir, ka šie ampēri veids ir ļoti piedošanu un jums ir patiešām apliets ar izkārtojumu, lai saņemtu viņiem iet nestabila.Mēs tos izmantot daudziem pielietojumiem, ieskaitot oscilatori (zems ņirbēt troksnis).

Vorashrenik,
Ja jūsu ievades signāla ir atšķirīga, jums nav nepieciešams baluns pie ieejas un izejas Jūsu pastiprinātāja.Jums vienkārši nepieciešams, lai barības / ekstrakta signāla pāriem atsevišķi katrai ierīcei ostas un tas, ka.Jūs varētu izmantot TCP-1-13m baluns ja vēlaties konvertēt no līdzsvarota (diferenciālis) uz nesabalansētu (viencokola) un otrādi.
Attiecībā uz stabilitāti, jūs varat novērtēt Rollet stabilitātes koeficients no S-parametru ierīces, un ja ierīce ir atrasts potenciāli nestabilās vai nestabils, var veikt pasākumus, lai stabilizētu to simulāciju līmenī.Tas tiek veikts, pievienojot pretestības elementu vai nu (i / o) ostas ierīces.Ja viss ir naudas sodu ar simulāciju un prototipam ir nestabila, problēma parasti ir uz leju, lai nabadzīgajiem zemējuma un / vai atdalīšanu, vai citu parasitics nav ņemti vērā simulācijas laikā.Vai jums izmanto s-parametrus šīs ierīces droseles pie izejas?Es parasti lietoju vienkāršus self-rezonanses induktori ar 0805 vai 1008 šķirni.
10nF no atdales kondensators, protams, nav efektīva 2.5GHz.Jums ir nepieciešams doties uz leju, lai diapazonu desmitiem PF.

ucah rakstīja:10nF no atdales kondensators, protams, nav efektīva 2.5GHz.
Jums ir nepieciešams doties uz leju uz PF diapazona desmitiem.

1,6 mm FR4 nav problēma, jo, piemēram, ne VIaS.Problēma ir parazitāras zemes induktivitāte un TL pretestības.Es esmu diezgan pārliecināts, ka pastiprinātāja var stabili darbojas uz 1,6 mm FR4.Piemēram, papildu zemes ieliet ap signāla pēdas var izmantot, lai pielāgotu impdedances.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back