High Frequency Push-Pull DC-DC pārveidotājs Projektēšana

I

iftikhar_abid

Guest
Cienījamie guys Es dodos strādāt uz augstfrekvences DC-DC pārveidotāju. Sakarā ar 50kHz augstas ieslēgšanas biežuma i am saskaras turpina Ķīļi un Zvana signāli par MOSFET kanalizācija, šie tapas pakāpeniski damps ārā, bet sakarā ar šo adatu manā MOSFETs kļūst pārāk daudz karsts. Ja kāda no iestādēm varētu dalīties jebkuru ideju, es atzinīgi vērtēju! Uz Iftikhar Abid

tas arī izpaužas sakarst ... un kas sadalīti ........

Hi, Vēja Transformer pareizi, jo ar augsto frekvenci, noplūdes induktivitāte rada problēmas. Pareiza snubber, lai kontrolētu maksimumu. Izmantot nelielu pretestību inbetween vadītājam un MOSFET izejas, lai samazinātu zvana. Izmantojiet ieejas induktors pareizu vērtību. Ja Jums pateikt sīka informācija par enerģijas patēriņa prasībām, un citus datus, es varu jums palīdzēt, un var sniegt Jums detalizētu shēmu. Paldies.

Pārbaudiet zvana biežumu. Atsaukties uz Unitrode app piezīmi snubber dizainu var aprēķināt vērtību res. Un vāciņu. Vispirms pārbauda noplūdes induktivitāte savu transformatoru. Palielināt vērtību vārtu rezistors, lai samazinātu strāvas pieauguma laiks / kritumu laikā. Tas arī samazinās zvana. Bet palielinās apkures MOSFET tā nepalielinās pēc 33E/47E

Ļaujiet man, lai saņemtu atpakaļ uz savu sākotnējo jautājumu:
, bet sakarā ar šo adatu manā MOSFETs kļūst pārāk karsts
var secināt, visticamāk, nepareizi.. Un attiecībā uz ierosināto snubbers:
tas arī izpaužas sakarst ... un kas sadalīti ......
Snubbers ir veltīta, lai absorbētu enerģiju. Tātad, tas pamatā ir normāli, ka viņi uzkarst. Triks ir, pielāgojot laika konstante un pilnās pretestības noteikšana veidā, ka tie tikai (pārsvarā) uzņemt nevēlamu augstfrekvences svārstību enerģijas, un maz ir SMPS darba frekvences. Jo ideāla pārveidotājs viļņiem kvadrātveida viļņu ar neierobežotu frekvences spektru, tas nav iespējams principā, tā snubber izmēri vienmēr ir kompromiss. Kamēr tapas nedrīkst baidījās, lai nesabojātu komutācijas ierīces, tie galvenokārt problēmu rada traucējumus, taču tie nerada pārmērīgus zaudējumus. Pēdējos MOSFET, parasti integrēti Zener-diodes, kas skava tapas pārsniedz maksimālo KNS. Šādā veidā uzkrāto enerģiju noplūdes induktivitāte ir pārvērtusies zaudējumi. Absorbē enerģiju snubber var tikai palielināt kopējo zaudējumu. Jums ir vai nu jāizmanto transformators ar mazāku noplūdes induktivitāti vai komutatoru topoloģiju, ka atjauno enerģiju primāro. Klasiskā divu tranzistoru divtaktu pārveidotājs nevar, diemžēl.

Es domāju, ka mums ir jāredz shematiski tikai tad mēs varam izdarīt dažus secinājumus.

Tahmid mani ievades spriegumu, ir 385 volti produkciju 145 volti tapas ir gandrīz 800 volti, ko ierosinājumu varat veikt un dot savu e-pasta id, lai es varētu e-pastu jums manu shematisks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back