High Frequency PSRR jo BandGap

M

Megh

Guest
Hello,
Projektēšana sub voltu (Banba tips) bandgap.
Es esmu, kam problēmas, ka mana zemas frekvences PSRR ir ti-40dB, un tad PSRR pieaug līdz-29dB pie pateikt 10MHz un tad atkal sāk samazināt.
Nepieciešamība uzlabot šo sasniedzot maksimumu PSRR līkni.
Lūdzu, palīdziet šajā jomā.
Mana izpratne ir:
1) DC PSRR regulē cilpa iegūt un Rezistors devider attiecības.
2) Augsta frekvence PSRR būtībā uzvedās veidā (invertētā attēlu) par iegūt jūsu cilpas.
Ja šī izpratne ir pareiza, tad es neredzu nulle (uz iegūt līkni) pie frekvences, kur mana PSRR sāk iet kalnup.
Lūdzu palīdziet šajā
Paldies

Jūsu priekšu pieaugums pastiprinātāju, ir tikai viena daļa no
stāsts (un, iespējams, nav nozīmīga daļa).Meklēt
Jūsu aizspriedumiem pakaramie un citas piegādes, lai izvades ceļu
kas "būtu" jābūt barošanas spriegumu neatkarīgas, taču var
nekad pilnīgi, ir.

Preregulating ar jēlnaftas LDO ir viens veids, kā talants uz augšu
PSRR, ja jums ir headroom.Šis regulators ir nepieciešams
nav DC-pasakains, tikai labi AC-atsaistīts.

Var arī pēc filtru bandgap ar RC, ja
Jūs varat panest vājināšanos diskdzinis (slodze raj
pasliktina, bet kaut kas ir tikai vadīt
capacitive slodze, iespējams, vienalga).

Jūs varat pārvietoties uz augšu biežākas sākuma pieaug slīpums, uzlabojot joslas platumu bandgap pastiprinātājs (pieņemot, ka mēs runājam PNP tipa bg)

Jūs varat pārvietoties uz leju biežums pīķa psrr atbildes, pievienojot vairāk kapacitātes, lai izvades mezgls

Lai jums veicas

Kā dick_freebird jau teica, tas ir TF no piegādes produkciju jautājumi PSRR, nevis cilpu TF.Var būt daudzi paralēli ceļus uz izvades no piegādes un nulle klātbūtne nedrīkst būt pārsteigums.
Var būt nulle, ir svarīga, jo, kā esat pievienojis vāciņu uz stabilitāti.Būtu grūti pateikt bez apskatot ķēdi.

Paldies **** un PaloAlto,
Es esmu gatavojas izmēģināt liekot RC pie izejas, jo bg gatavojas vadīt LDO ieguldījuma vāciņu.Tas šķiet kā brutālu spēku metodi (principā nogalinot BW) though.
BTW @ PaloAlto: - uzlabot BW no pastiprinātāja mainīs sasniedzot augstāko frekvenci, bet tas paradis samazināt maksimumu.Tik troksnis @ jauno frekvenču joprojām rada problēmas ne?
Es domāju, ka vienīgais veids, kā nogalināt psrr ir likts vāku uz VBG produkciju.
Lūdzu komentēt.
Paldies par jūsu laikuPievienots pēc 2 minūtēm:sorry es gribēju Paldies dick_freebird ... To iespiež ***** žēl vienu.
@ Saro: - Es pievienots kompensācija vāciņu starp vārti PMOSs (kura vārtiem kontrolē pastiprinātāju), un VDD.

Megh rakstīja:

Uzlabošana BW no pastiprinātāja mainīs sasniedzot maksimumu frekvenču bet tas paradis samazināt maksimumu.
Tik troksnis @ jauno frekvenču joprojām rada problēmas ne?

Jūsu LDO, nominālais spriegums var arī ņēma no BG izejas, lai vēl vairāk uzlabotu PSRR.Bet daži jāpieliek pūles, lai izvairītos no startēšanas problēma šajā konfigurācijā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back