High Current Analog Multiplexer / Switch

C

CMOS

Guest
Hi, Es esmu projektēšana Digital IC Tester, kuru es meklēju High Current Analog Switch / Multiplexer piegādes VCC un GND visiem pin un 24-pin ZIF ligzdu. I n mans protoypes es izmantot CD4051 (Analog Mux.) Un CD4066 (Analog S / W), bet tie nespēja piegādāt strāvai daži ICs nepieciešams mazliet augstu elektroapgādei kā 74LS150. Abas šīs ICs ir max. Pašreizējā jauda ir 10 mA tikai. Es negribu izmantot tranzistoru dēļ telpas ierobežojumi. Var kāds ieteikt labu zemu izmaksu, augsta tekošā 08:01 / 16:01 analog multiplexer / switch ar pašreizējo jaudu> 30mA availabe SO vai TSSOP paketes? Vai jebkuru citu ieteikumus šo problēmu?

Jūs varētu izmantot augstas tapu skaitu mikrokontrolleru un pievienojiet katram ZIF tapas mikrokontrolleru pin. Tad, programmatūru, jūs varētu noteikt varas pin uz VCC, zemes pin uz zemes un atstāt pārējo tri-teikts, lai tās netraucē. Atbildīgās personas var piegādāt 25mA to pins, jūs varētu, iespējams stiept, ka līdz 30 mA, neradot bojājumus. Varbūt citi mikrokontrolleri ir augstākas piegādes iespējas. Es domāju, ka jūs jau izmanto mikrokontrolleru lai jums būtu iespēja izmantot 40 pin UC un segtu visi pieejamie kontaktligzdas tapas un ir UC darīt visu testēšanu. Ja jūs neizmantojat mikrovadības, tad jums vajadzētu tomēr izmantot vienu tikai, lai izplatītu varas jo man nav zināms neviens nav uC IC, kas varētu darīt to darbu. Vai iet FPGA ...

[Quote = cdallacosta] Es domāju, ka jūs jau izmanto mikrokontrolleru lai jums būtu iespēja izmantot 40 pin UC un segtu visi pieejamie kontaktligzdas tapas un ir UC darīt visu testēšanu. [/Quote] Jā, es esmu, izmantojot AT89S52 mikrokontrolleru. Bet tās ostas, nav tik spēcīga kā, ka PIC ir. [Quote = Artjoms] lietošana smd tranzistors blokiem ar vairākiem tranzistori vienā mikroshēmā [/quote]. Vai jūs, lūdzu, sniegt vairākus šādus masīvus? Es zinu tikai grimst tipa blokiem, piemēram, ULN2003. Vai ir kādas iegūšanu tiem pārāk?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back