HFSS9.0 kļūda: subprocess \\% 3 nomira negaidīti

S

starchern

Guest
atgūt adaptīvu šķīdums process abc3d: subprocess "% 3" nomira negaidīti man palīdzēt!

izmērs problēma ir pārāk liels? (Izskatās kā atmiņas saistīts ar mani).

Es biju pārsteigts, bet HFSS nepieciešams daudz vairāk hdd vietas un nepatīk sadrumstalota disks. pārbaudīt šo. un 1G var nebūt pietiekami, lai lielu sarežģīta struktūra.

Ak, man ir tas pats jautājums! Ram ir īstais iemesls, vai mīksto raksturīgajām bug?

ko es satiku ir līdzīgi jūsējiem: sākotnējā acs kļūda: adc3d: intergation līnija nedrīkst būt daļa no modeļa. Ja es un pārbaudīt "polarizēt E" Port iestatījumu cilnes šī kļūda netiek parādīti.

Visos gadījumos HFSS jautājumi log failu, ja ir kaut kas nepareizi ar ostu un integrācijas līniju. Tā ir html fails, taču tas nav viegli parsēt. Vienīgā iemesla dēļ, lai gan ir tas, ka osta plakne atrodas dažādās attālumā nekā plaknes līniju. Viens ir izmantot gandrīz vienmēr ir snap, ja režģa ir pārāk "nelikumīgās". Th kļūda parasti ir piektajā vai 6 ciparu kādā no virsotnēm. Es iesaku jums izmantot snap, lai nepieļautu neskaidrības. ceru, ka tas palīdz. Cheng

Hi i dont tiešām zina, kā palīdzēt jums tomēr es tiešām ir nepieciešams zināms palīdzēt sevi, i ievietojis jautājumu par forumā yesteday jūs varat to apskatīt? Eyal peso

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back