HFSS simulācijas probleem - palīdzība nepieciešama

C

Chourizo

Guest
Es nezinu, kur ir problēma.Es esmu paraugs ātri lai modelētu (5 minūtes), tā konverģē dažos iterāciju, un tas ir ļoti viegli saprast un izdarīt.
Esmu būvēts to realitāti un aprēķina radiācijas virsotnēm.

Tieši tagad, viss skan labi, bet rezultāti atšķiras milzīgs no simulācijas imitācijas.Es domāju, ka es esmu ne redzējis divas reizes tajā pašā S-parametrs grafiku.Es to izmēģināju un jāpārskata viss (PML, robeža starojuma nosacījumu, dažādi izmēri, vairāk stingra acs ...) un man nav vairāk idejas.

Es esmu students, un es iesniegt šo simulāciju divās dienās.Bet tagad man nav konsekventas rezultātu parādīt.Es nekad ieteikt HFSS, lai neviens.Esmu darījusi visu konsultācijas, lai uzzinātu, un es domāju, ka es zinu HFSS diezgan labi pēc daudz stundu (Man joprojām ir daudz ko mācīties), bet es nevaru modelētu modeli tik vienkārši, kā mine.

HFSS nekad vēlreiz.

Vislabāk būtu, ja jūs augšupielādēt jūsu problēmu projektu un aprakstiet, ko jūs sagaidāt no tā.Citādi ir grūti novērtēt to, kas notiek tur nepareizi.

Lūdzu, augšupielādējiet.HFSS ir ļoti, ļoti uzticams, ja jūs patiesi zināt, ko jūs darāt ar to.Bez projekta, izklausās tas nav patiesi izlīdzinājušās.Cik kārtas saplūdusi iet jums nepieciešams?Būtu vairāk nekā 1.

Es patiešām novērtējam jūsu palīdzību.Esmu augšupielādēta manu pēdējo modeli.

Ja varialble "Wire_Turns" ir iestatīts uz 16, rezultāts ir pievienots attēls.Tas ir reāls S11 parametrs prototipu.Kā jūs varat redzēt, rezultāti ir absolūti differents.

Mazāk nekā 4-6 cilpām ("Wire_Turns projekts mainīgais") rezultāti konverģē ātri, jo tikai 50-10 minūtes un 5-6 iet.Esmu noteikts konverģences 0,02 un ne vairāk par 20 caurlaidēm.Konverģenci, šķiet, ir labi.

Es really appreciate jebkuru padomu.Paldies par jūsu palīdzību.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Bez braukšanas simulācija, jūsu pielāgojama risinājums bieži ir jābūt augšējā galā jūsu vēziens diapazons ir minimums.Tā ir liela problēma.Jūsu acs nav naudas pietiekami augšējā galā frekvences, vai tiešām neko daudz virs 1,2 GHz.Kad es mainīts risinājums biežums 10GHz, HFSS popped up paziņojumu, kurā teikts man, ka ļoti liela acs tiktu veidots - es esmu guessing Jūs neesat saņēmis to.

Ja jūs varat saņemt to palaist, es vēlētos arī ieteikt mainīt minimālais skaits saplūda pāriet uz kaut ko, kas nav 1.Šī stāsta, cik daudz pēc kārtas iet ar delta-S <0,02 ir vajadzīgi konverģence - daži sarežģīti modeļi var nejauši būt agri iet ar aptuvenu acu krituma zem 0,02, bet nākamais caurlaides būtu virs 0,02, ja tas darbojās.

Hi katko,

Es sekoju jūsu konsultācijas.Esmu noteikti convergetion nosacījums 3 konverģētas iet, un es mēģināju augstākas frekvences un mazāku linuma acu, bet rezultāti nav derīgi.

Vai jūs domājat, ka tur ir kaut kas nepareizi ar izvietošanu viļņu ostā?

Es domāju, ka problēma ir faktiski, jo nav pietiekami segmentāciju / meshing soli.Spoles vijumu ir diezgan tuvu viena uz otras, un tas varētu būt vajadzīgi, lai nodrošinātu, ka virsma zem spoles, var patiesi pārstāvēt differece starp strāvu pie katra pagrieziena atsevišķi.Es esmu trtying, lai modelētu šo ar Mom kodu, bet naudas acs ir nepieciešama diezgan ilgu laiku.Vai jūs panākt nekādu progresu ar HFSS līdz šim?

Es to izmēģināju vairāk domā ar HFSS, includying koaksiālie viļņvada, piebilstot, bumbiņas, lai savienotu vadus ..., un es esmu arī mēģinājusi CST radīt spirāles ar unidimensional vadi.In CST Man labus rezultātus vidū simultation, bet beigās, ka, ja pārejošas pabeigta ir daudz virsotnes un galvenās peaks tiek izkliedēta.

Es joprojām cīnās ar to, bet es domāju, ka es cenšos modelētu ļoti grūti problēma simulācijas programmu.

Jūsu komentārus par pašreizējo plūsma es redzu, ka jūs saprotat, kā antena darbojas, es patiešām novērtējam jūsu palīdzību vai konsultācijas par to.

Es arī mēģināju atsevišķiem cilpas.Tas būtu tikai nozīmīga izstarotās jaudas, nevis pozīciju starojuma maksimumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back