HFSS robežnosacījumi!

A

abhi_kolkata

Guest
hi, i ir ļoti pamata šaubām par HFSS robeža conditions.can kāds man pateikt, Wat ir starojums robeža ar HFSS? kāpēc, ja vispār, mums ir jādefinē radiācijas robežu antena struktūras (piemēram, microstrip plāksteris antena). un vai mums ir jādefinē arī tad, kad mēs r imitēt ne-starojuma struktūras (piemēram, micromachined Fāžu mainītāju). Cits jautājums ir tas, ka - Wat būtu tā lielumu, ja mums ir nepieciešams definēt anyway? ja kāds zina atbildi plz laipni daļu ur viedokli. attiecībā abhi

Uz mana izpratne, radition robeža ir pārliecināties, ka no ierīces (ti, antena) starojuma neatspoguļo atpakaļ uz sevi. PML HFSS dara to pašu darbu, bet ir vairāk ieteikts vēl grūtāk izmantot. Ja jūs neinteresē radiāciju, mans minējums ir, ka jums vajadzētu vēl norādīt kā pie augstas frekvences, radiācija ietekmēs pašreizējo plūsmu struktūru. Hope this helps.

Dear abhi_kolkata saskaņā HFSS rokasgrāmatā: 5.6 sadaļā ir CPW bowite antena, piemēram proti, no 8 līdz 10GHz, tad mums vajadzētu noteikt radiatin airbox lambda / 4 lielāks, ja lambda ir saskaņā ar 8 GHz. rgz kaka

Sveiki, jums ir izdarīt, radiācijas robeža ap izstaro sejas (-s), antena. Min garums ir Lamda / 4 ap šo veidolu (s). Mana pieredze ir, Lamda / 3 ir labāka par labākus rezultātus. Lai jums veicas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back