HFSS Problēma ar lielu dependet mainīgo

G

goxy

Guest
Man ir problēma 9,0 ver, es nezinu, tomēr problēma joprojām pastāv dažas citas versijas. In posted piemērā es esmu pēc 18 dependet mainīgo funkcija pirmās (L1). Kad mēģinu mainīt L1 un pēc tam noklikšķiniet uz Labi, lai piemērotu šo, HFSS aprēķināt ļoti ilgu laiku un proces ir jānogalina. Problēma ir manāms no 14 mainīgo lielumu un vairāk. Kurš ir ieinteresēti un vēlas izmēģināt kādā citā versijā problēma izskatās šādi (nav nepieciešama nekāda konstrukcijās nosakot mainīgo lielumu un mēģināt mainīt visus mainīgos l1): k = 1,1 l1 = 30 l2 = k * l1 l3 = k * l2 l4 = k * l3 l5 = k * l4 l6 = k * l5 l7 = k * l6 l8 = k * l7 l9 = k * l8 L10 = k * l9 L11 = k * L10 L12 = k * L11 L13 = k * L12 L14 = k * L13 l15 = k * L14 L16 = k * l15 l17 = k * L16 L18 = k * l17

Es esmu mēģinājis ar HFSS9.0. Tā ir problēma, lai mainītu vērtību mainīgie. Varbūt jūsu HFSS programmas faili ir bojāti.

[Quote = seqc1712] Man ir mēģinājuši ar HFSS9.0. Tā ir problēma, lai mainītu vērtību mainīgie. Varbūt jūsu HFSS programmas faili ir bojāti [/quote] HFSS9.0 ir uzstādīta jauna un problēma saglabājas:. Oops: Vai Jums ir tāda pati problēma, kad jūs mēģināt mainīt vērtību l1 mainīgais rakstīja piemēru?

Hi, I nepiekrita par visu apelācijas programmatūru, EM nešķiet citus jautājumus. Lai atrisinātu sarežģītas optimālu problēmu, mēs nevaram noteikt daudz parametru izmaksu funkciju, multi-mainīgajiem optimizācija ir grūti, un tas ir ļoti grūti EM. Tāpēc es domāju, ka mums ir jābūt vairāk zināšanu par EM, tas ir vairāk noderīga, nekā programmatūras pilnveidošanas. Sveicieni!

Sorry, es kļūdījos. Tā darbojas, kad es mainītu vērtību mainīgos savā HFSS failu. Vai kāds cits mēģina apstiprinot to!

@ Caocao Tas nav sarežģīta problēma optimizācijas beasuse visi mainīgie lielumi dependet funkciju no divām tikko (k un L1). Tas ģeometrija progresēšanu izplatīšanas un ļoti bieži izmanto antenas-log periodics antena. @ Seqc1712 Šķiet, problēma ir manā HFSS, tas veidotu 29 maijs 2003. Drīz man būs instalēt V9.1 un mēģiniet vēlreiz.

[Quote = seqc1712] Atvainojiet, es kļūdījos. Tā darbojas, kad es mainītu vērtību mainīgos savā HFSS failu. Vai kāds cits mēģina apstiprinot to! [/Quote]? Es apstiprinu. Tomēr man vienmēr ir problēmas, kad es strādāju ar mainīgos HFSS 9,0: Man vajag mēģināt vairākas reizes (no 3 līdz 10 reizes) pirms programmatūras pieņem izteiksmes. Varbūt jums vajadzētu mēģināt pārāk ... Bet jums nāksies būt mierīga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back