(HFSS) liecina par dielektriskiem zudumiem Tangent?

D

decblue

Guest
Mēs zinām, retāk nekā plazmā biežums metāla Im (caurlaidības ε), ir liels, un / vai Re (ε), ir liels bu negatīvs. saskaņā ar Debye funkciju: ε (ω) = ε ∞ - (ωp ²) / (ω ² + iωγ) => ε = ε "+ iε''Tagad es gribu, lai modelētu precīzi metāla SRR šajā gigahercu reģionā, tāpēc man ir nepieciešams ievadiet pareizo numuru, bet es neesmu pārliecināts zīme dielektriskiem zudumiem Tangent. sadaļā "HFSS online Help.pdf" lapas 15-77, tā teica ε = ε "+ iε''var izteikt kā ε = ε" (1-i (ε''/ ε)), ja (ε'' / ε ") ir dielektriskiem zudumiem tangente. tad es sajaukt. piemēram: caurlaidības materiāla x, εx εx = a + ib tad, dielektriskiem zudumiem Tangent ailē, kas man ir jāievada? (B / a) vai (-b / a)? PS: ja mēs varam iegūt ωp (plazmas biežums čuguns) un amortizācijas posteni?

Ja ievadāt pozitīvu vērtību zaudējumu tangente ... to uzskata par zaudējumiem. Ja ievadāt negatīvs skaitlis, to uzskata par peļņu. Ja esat nolēmis simulēt disperso metālu THz ... Jums būs nepieciešams ievadīt negatīvas reālās caurlaidības un pozitīva zaudējumu pieskares. Vai drīzāk, nekā zaudējumi pieskari varat ievadīt vadītspēja, kur sigma = 2 * pi * freq * E0 * Im (er) BTW, ja jums ir tikai GHz, jūs neredzēsiet ietekmi Drude metāla izkliedi. Šie efekti parasti nav pamanījuši kamēr vienai pieejas pie plazmas biežums ... desmitiem THz.

Parasti, zaudējumu tangente delta ir izteikta pozitīva, bet tas nozīmē negatīvo daļu iedomātu daļas kompleksa caurlaidības.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back