HFSS konsultācijas ieskaitot antenu

labi [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 54 sekundes: [/color] [/size] Es gribu lpla antena pamācību

[Quote = ptshao] [color = blue] [/color] [size = 6] [/size] [/quote] hi kā es esmu ne, līdz ar to nav pietiekami daudz punktu, aukstā u pls sūtīt tieši uz manu e-pastu @ [ e-pasts] turkeyham2002@yahoo.com [/email] liels paldies

Es darīšu projekts ar HFSS es ceru, ka tas man palīdzēs [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 35 sekundes: [/color] [/size] Es darīšu projektu Ceru, ka šī HFSS tas man palīdzēs

Sveiki Es arī gribu dizains directional antenas UHF RFID sistēmu, lai es varētu skenēt izskatu pasīvā marķējuma attālumā līdz pat 5 metriem. Vai kāds sniegt jebkādu norādījumus vai ieteikumus .. Thanx iepriekš

hi .. man ir vajadzīgs arī šo pamācību bet DNT ir pointz 2 lejupielādējiet .. man pateikt, Wat 2 darīt?

es arī dont ir 2 punkti .... ir saiti, lai lejupielādētu šo failu? paldies

thanks a lot tuhis patiešām palīdzēja ... Vai kāds ir vairs piemēri / definīcijas, kad izmantot dažādas uzbudinājumu, kas HFSS?

Ahh i dont ir pietiekami daudz punktus, jūs varat to nosūtīt uz mani: saevartj (at) hotmail.com thx a lot!!

Pamatnē biezums ir palielinājies, lai palielinātu joslas platumu noved pie neīsto barības starojuma palielināšanos un palielinātu virsmas viļņu enerģija

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back