HFSS koaksiālo ierosināšanas ārējā diriģents

A

armant

Guest
Sveiki visiem, vai kāds zina, kā noteikt ārējā diriģents coaxcable 10 HFSS? I modelētu plāksteris antena ar koaksiālajiem uzbudinājums, zondes = PEC un dielectricum = teflona un tas joprojām darbojas, bet kas par pierunāt ārējā diriģents manā simulācija. Tas nav necessery definēt? sveicieni armant

Cik tālu no zemes plakni jūs injekciju signālu? Es parasti nosaka manu viļņu ostas vietā, kur koaksiālais kabelis atbilst antenas. Tādā veidā es varu noteikt manu waveport vektoru, jo sākot ar zondi, ar teflonu, un pēc tam groundplane tieši. Ja jums ir izplatīt caur pierunāt, tad kāpēc ne tikai definēt dobu cilindru PEC, kas darbosies kā ārējā diriģents? Tikai pārliecinieties, ka tā pieskaras jūsu zemes plaknē.

Atvainojiet, man bija nepareizi ar manu nosaukumu, es gribēju pierunāt pin = PEC un dielektriskā par coaxcable = teflonu. Tāpēc man ir pierunāt kabelis ar pierunāt tapa un dielektriskā (, barošanas mans patchantenna), bet bez ārējā diriģents. Bet varbūt pēdējā daļa no jūsu atbilde varētu būt risinājums?! ("Ja jums ir izplatīt caur pierunāt, tad kāpēc ne tikai definēt dobu cilindru PEC, kas darbosies kā ārējā diriģents? Tikai pārliecinieties, vai tas pieskaras jūsu zemes plaknē."), Es centīšos šo, bet anyway, man ir jautājums, kāpēc mans simulācijas strādāt ar pierunāt uzbudinājums, pat bez jebkāda ārējā diriģents? Un tas ir PEC, ārējā vadītāju izmantošanas ietekme manus rezultātus, salīdzinot ar iepriekšminētajiem bez ārējā diriģents? Thank u ļoti daudz par jūsu atbildi.

[Quote = armant] Kāpēc mans simulācijas strādāt ar pierunāt uzbudinājums, pat bez jebkāda ārējā diriģents? Un tas ir PEC, ārējā vadītāju izmantošanas ietekme manus rezultātus, salīdzinot ar iepriekšminētajiem bez ārējā diriģents [/quote]? Ja jums noteikt jūsu starojums robeža, kur jūsu koaksiālais ir aiz robežas, jums nav nepieciešams definēt ārējās diriģents. Tas ir tāpēc, HFSS aptver visu teritoriju ar perfektu diriģents. Tādā gadījumā PEC-ārējais diriģents izmantošana neietekmē jūsu rezultātu. Tomēr, ja jūsu koaksiālais ir iekšā radiācijas robeža, viļņu pavairošanas savā ārējā vadītāju-mazāk koaksiālo nav pamata veidu koaksiālie. Tas ir vairāk vai mazāk vadīties vilnis pār dielektriskus. Ja jūs to apskatīt ostā režīmā, jūs varat saprast, ka (Nr. TEM notiek šāda viļņvada). Attiecībā, shameemkabir

Es mēģināju darīt dažādas simulācijas koaksiālo barību. Es piešķirts PEF e ārējo frontālo virsmu no zondes, ar pin, bez pin, tikai seja pin, rezultāti arent ļoti atšķirīgi. Tagad man no atbildes, man ir assigne PEF e ar ārējo virsmu koaksiālais daļēji tāpēc, ka ārējo metāla režģi. Un ko par viļņu portu? tikko vērsa ostas beigās pierunāt materiālu. Es difine ostas līnija, kas sākas centru un līdz gada beigām pusi pierunāt. Vai ir kāds par manu dizainu problēmu? Ja vēlaties, es varu nosūtīt savu simulācijas failus.

Kā shameemkabir jau teicu, ja jums ir kādi propagandēšana pin-ar-teflonu, kas atrodas iekšpusē PEF, tad jums ir, lai segtu to ar PEC. Ja pin-wth-teflona ir ārpus starojums robeža, tad PEC segšanai kļūst neizteikta. Tātad, ja jūs laist robeža ārējās virsmas pierunāt, tad pierunāt garums, kas atrodas starp robežu un antena nav uzskatāms aizsargātas. Tāpēc es parasti cenšas izvietot savas ostas pēc iespējas tuvāk vietai, kur signāls kļūst ievadīts faktiskajai antenu cik vien iespējams. Ja jūs pēc jūsu failu, es būšu priecīgs to apskatīt to.

Thank u guys, vispirms es post attēlu. Tātad, ja mans starojums robeža ir ieskaitot pamata, bet ne iet zem pamatnes, tad man nav vajadzīga nekāda ārējā diriģents manu coaxcable, vai ne? Vēl viens īss jautājums ir, ko nozīmē PEF? Bet galvenais jautājums ir: Ja es gribu, lai paplašinātu pierunāt-pin līdz plāksteris (kā tas ir izrakstīts attēlu), kļūdas ziņojumu "pierunāt-pin un gaisa neaug", šķiet, Air ir mans Radiācijas robežu. Līdz šim savu mans pierunāt-pin nonāks pie augstumā, kur pamatnes sākas, un man ir zondi visā pamatnes, kas seko pierunāt-pin un beidzas līdz augstumā plāksteris. Vai ir iespējams, nevis pēdējā teikumā, paplašināt Coax-pin līdz plāksteri, tad, lai noteiktu zonde nevis kā cilindru, bet kā aplis pie augstumā plāksteris? Ko nozīmē zonde? Vai man tiešām vajag? Vai tas nav pietiekami, lai sazinātos plāksteris ar pierunāt-pin ne izmantojot jebkuru zondi? Kā u redzēt, man ir jāatzīst, ka I'am reāls iesācējs HFSS ;-).

Lai paskaidrotu precīzāk: Manā simulācijas līdz šim pierunāt-pin ir tikpat ilgs kā T + augstums groundplane un zonde ir tikpat ilgs kā h = augstums no pamatnes, bet es gribu, lai paplašinātu pierunāt-pin līdz plāksteris ...

kaut gan jūs esat iesācējs ar HFSS, Jums ir ļoti laba doma, ko jūs darāt. Tas ir tiešām liels. [Quote = armant] Vai tas nav pietiekami, lai sazinātos plāksteris ar pierunāt-pin ne izmantojot jebkuru zondi? [/Quote] jā, jums ir taisnība. Manuprāt, vienkāršākais veids, kā modelētu šāda veida plāksteris antena ir paplašināt centrālo diriģents koaksiālā līdz plāksteri (nav nepieciešama nekāda zonde). Zīmēt airbox (radiācijas robeža), ieskaitot koaksiālos diriģents (tātad sākas no otra gala koaksiālā). Izmantojiet viļņvada ostas ar zīmēšanas loka koaksiālo.

[Quote = armant] Lai skaidrotu precīzāk: Manā simulācijas līdz šim pierunāt-pin ir tikpat ilgs kā T + augstums groundplane un zonde ir tikpat ilgs kā h = augstums no pamatnes, bet es gribu, lai paplašinātu pierunāt -pin līdz plāksteris ...[/quote] Tikai izmantot spēkā neesošu substrāta pie dimensiju un atrašanās vietu zondi. tas būs darbs

Man ir jautājums armant un visus jūs. Kā mēs varam atrast T parametrs (augstums koaksiālā)? Tā maina rezonanses frekvence, es mēģināju daudz reižu. Vai ir kāds formulas vai aprēķinus T?

ir jautājums armant un visus jūs. Kā mēs varam atrast T parametrs (augstums koaksiālā)? Tā maina rezonanses frekvence, es mēģināju daudz reižu. Vai ir kāds formulas vai aprēķinus par T varat izdarīt T = 2h vai T = 3h tas ir labākais ierosināt iegūt labu atbildi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back