[HFSS] Kā jūs pārtraukt microstrip līnija ar noteiktu slodzes pretestība?

M

m.kelley

Guest
Sveiki, es esmu šobrīd būvē demo par microstrip līniju ar tuning nepilnīgs. Elektropārvades līnijas tiek izbeigts slodzes pretestība 100-50j omu. Microstrip līnija ir Z0 par 50 omi, un nepilnīgs ir z0 100 omiem. Es zinu, manu dizainu par microstrip līniju darbu, bet es esmu, kam problēmas, ar ko izbeidz pārvades līniju ar fiksētu slodzes. Man ir izstrādājuši nepilnīgs garuma un no slodzes ar smith chart attāluma, bet mana S11 parametra lielums ir aptuveni 0,54. Es domāju, ka mana galvenā problēma ir, kā es esmu imitē slodzi. Oh, un es esmu arī barojot struktūru ar waveport vienā galā. Man ir izmantoti divi ģeometrijas par kravu. Viens bija piešķirt vienu ārējo veidolu modeļa, gan gaisa un pamatnes, kā pretestības robežas. Cits dizains bija iegūt kvadrātu iet uz leju pamatnes, un piešķirt to kā pretestības robežas. Šīs pēdējās dizainu es gaisa kaste un substrāts ilgāk nekā pārvades līniju - pretestība robeža netika pieskaras ārējo robežu modeļa. Abos gadījumos mans tīkls neatbilda. Īsāk sakot, abra jūs modelētu fiksēto vispārējo slodzes pretestība HFSS? Michael Kelley

Viens no maniem biroja palīgu atrasts risinājums. Pretestība robežu nosaka kvadrātu, kas nozīmē, ka jums ir, lai kvadrāts - nav taisnstūris. Šie divi vārdi tiek dažreiz izmanto aizstāt. Ko tas nozīmē, ka HFSS neatkarīgi forma, kas sagatavots nav iestatīts pretestība jūsu noteiktā, bet gan formas devēja pretestība ir mērogots ar kādu laukuma vienību. Kad es, kas manu platums vienāds ar manu augstumā nepilnīgs piemēru, ka es izveidojis strādāja kā teorijas prognozēt. Pirms šī man bija taisnstūri, jo mans microstrip platums bija lielāks nekā augstums no pamatnes. Īsāk sakot, ja jūs vēlaties, lai modelētu slodzi ar noteiktu pretestību padara perfektu kvadrātveida, un nelieciet to pie kāda no jūsu robežas - izņemot savienojumu ar jūsu iezemēto plati. Michael Kelley

Es nezinu par pārliecināts, bet tas varētu būt iespējams tikai izvirzīti ostā, kur vēlaties pārtraukt, un noteikt, ka ostas ir pretestība, kas jums nepieciešams. Pēc noklusēšanas to 50 Ohm pretestības, bet tur nav iemesla to nevar būt par sarežģītu vērtība, kuru vēlaties. Dave

Dave, Mani biroja palīgu un es mēģināju, ka ar viļņu ostu un lumped ostas, bet rezultāts atkāpies no teorijas pārāk daudz. Mans minējums ir, ka tas ir kaut ko darīt ar kuru viļņu ostā pie robežas. Es mēģināšu atcerēties, lai ievietotu attēlu no galīgā VSWR ka es got rīt. Slaistīties

Šeit ir par ģeometrijas ka es radīts un vēlāk VSWR attēls. Attālums "D" no slodzes, ir no slodzes vidū nepilnīgs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back