M
m.kelley
Guest
Sveiki, es esmu šobrīd būvē demo par microstrip līniju ar tuning nepilnīgs. Elektropārvades līnijas tiek izbeigts slodzes pretestība 100-50j omu. Microstrip līnija ir Z0 par 50 omi, un nepilnīgs ir z0 100 omiem. Es zinu, manu dizainu par microstrip līniju darbu, bet es esmu, kam problēmas, ar ko izbeidz pārvades līniju ar fiksētu slodzes. Man ir izstrādājuši nepilnīgs garuma un no slodzes ar smith chart attāluma, bet mana S11 parametra lielums ir aptuveni 0,54. Es domāju, ka mana galvenā problēma ir, kā es esmu imitē slodzi. Oh, un es esmu arī barojot struktūru ar waveport vienā galā. Man ir izmantoti divi ģeometrijas par kravu. Viens bija piešķirt vienu ārējo veidolu modeļa, gan gaisa un pamatnes, kā pretestības robežas. Cits dizains bija iegūt kvadrātu iet uz leju pamatnes, un piešķirt to kā pretestības robežas. Šīs pēdējās dizainu es gaisa kaste un substrāts ilgāk nekā pārvades līniju - pretestība robeža netika pieskaras ārējo robežu modeļa. Abos gadījumos mans tīkls neatbilda. Īsāk sakot, abra jūs modelētu fiksēto vispārējo slodzes pretestība HFSS? Michael Kelley