K
kleinesmurf69
Guest
Sveiki, es esmu sāk lietotājs HFSS, un man ir daži jautājumi. Es šobrīd izvērtējot HFSS un vēlas objektīvu atbildi uz dažiem jautājumiem. cik precīzi ir rezonanses frekvencēm un kvalitātes faktorus aprēķina eigenmode solver? eigenmode Solver konverģē ātri un bez airbox un radiācijas robeža. tas nav saplūst ar airbox. izmanto eigenmode solver bez airbox un radiācijas robeža pareizi? tiek aprēķināts kvalitātes faktoru pasākums kopējā enerģijas zudums, ieskaitot starojuma zaudējumu gadījumā antenu? var antenas joslas platumu, aprēķina, izmantojot šādas kvalitātes faktors? no tā, kā interpretēt šo joslas? var eigenmode solver izmantot kopā ar frekvenču domēna solver par automātisko meklēšanu (jo eigenmode ir ļoti ātri), bez cilvēka mijiedarbību (skriptēšanas valodu)? kā to izdarīt sarežģītu optimizācijas: piemēram, fāzes centra, ... ? ir skriptu valoda salīdzināma ar skriptu valodu cSt MWS? var CAD failus (piemēram, AutoCAD) jāimportē automātiski? tas arī tagad. paldies jau iepriekš. laba vēlējumiem.