HFSS integrācijas līniju šaubas

P

ptshao

Guest
[Size = 6] [/size] Labdien, draugi: Laimīgu Jauno gadu! I got dažas neskaidrības par integrāciju tiešsaistes norīkošanu viļņu ostā. Lūdzu, skatiet pievienoto failu. Par 1 failu, es vēlētos saņemt ostas pretestība salocīta Dipola antena, kas noved pie izvēles viļņu ostas, kas var sekmēt atrisināt raksturīgo impedance. Mans mērķis ir, lai atrisinātu ostas impedance pie 2.45GHz, tāpēc es mēģināju risināt ostai tikai setup. Kad es savienots two viduspunktus abām kā integrācijas līnijas raksturlielumiem, ostas impedance daudzveidīgs daudz, teiksim, no apmēram 187 ohm līdz aptuveni 208 ohm, salīdzinot ar gadījumu bez assignating integrācijas līniju. Problēmas ir 1, man piešķirt integrācijas līnijas viļņu portu? 2, Kas integrācijas līniju, ir pareizs, lai šajā gadījumā? 2 File, man nav pārliecība par settingup ierosināšanas cesiju. Es mēra pretestība no šī coplanar Stripline (CPS), kas ir aptuveni 24 omi (neatkarīgi no TDR vai VNA mērīšana), bet tagad no šo simulāciju tas parādās apmēram 85,5 ohm. Tātad Nr.1, kas ir nepareizi ar šo? 2, ir iestatījums ir pareizs? Paldies par jūsu laiku!

Uz jūsu drukāts antena, es gribētu mainīt pāris lietas. Pirmkārt, jums ir nepieciešams vairāk vietas starp jūsu antenu beigām un jebkuru radiācijas vai PML robežu tipam. Otrkārt, es ļoti ieteiktu PML pār starojuma, bet tas ir jūsu zvanu. Treškārt, es gribētu piebilst biezuma metāla, un pēc tam izdarīt integrācijas līniju tieši starp divām malām metāla biezums (ne no centra līdz centram, jo jums ir tagad). Varbūt tas jau bija bieza, man nav zoom ļoti tālu. Lai jūsu otrā problēma, atkal, zīmēt integrāciju līnija starp diviem metāliem, nevis no centra līdz centram. Tas būtu palīdzēt, kas diezgan daudz. Good Luck! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 19 minūtēm: [/color] [/size] Es tikko sim'd jūsu otrās struktūra, un izskatās, ka tas ir ~ 85 omi. Vai esat pārliecināts, ka jūs sim'ing pašā struktūrā, kam tu mēra? Šķiet, ka vairāk no divām kopā līnijas, vai slots režīmā, nevis coplanar struktūru. Bet varbūt es neesmu meklē to pareizi.

Hi, draugi: Man ir atrisinājis problēmas minēts iepriekš. Atbilde uz Question1: Mēģiniet veikt lielāku waveport. Atcerieties, ka ir mazāks risks, lai padarītu lielāku waveport, nekā izdarīt mazāks vai šaurāks waveport, jo mazākas ostas varētu ieviest augstāku uzdevumu veidiem. Atbilde uz Question2: Lai microstriplines, vairumā gadījumu, Zpi ir pietiekami simulācija, kas nozīmē, ka nav par integrācijas līniju nepieciešams. Bet, ja jums rūp slotlines vai CPW, izmantojot integrāciju līnijas ir priekšroka, lai aprēķinātu Zpv.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back