P
ptshao
Guest
[Size = 6] [/size] Labdien, draugi: Laimīgu Jauno gadu! I got dažas neskaidrības par integrāciju tiešsaistes norīkošanu viļņu ostā. Lūdzu, skatiet pievienoto failu. Par 1 failu, es vēlētos saņemt ostas pretestība salocīta Dipola antena, kas noved pie izvēles viļņu ostas, kas var sekmēt atrisināt raksturīgo impedance. Mans mērķis ir, lai atrisinātu ostas impedance pie 2.45GHz, tāpēc es mēģināju risināt ostai tikai setup. Kad es savienots two viduspunktus abām kā integrācijas līnijas raksturlielumiem, ostas impedance daudzveidīgs daudz, teiksim, no apmēram 187 ohm līdz aptuveni 208 ohm, salīdzinot ar gadījumu bez assignating integrācijas līniju. Problēmas ir 1, man piešķirt integrācijas līnijas viļņu portu? 2, Kas integrācijas līniju, ir pareizs, lai šajā gadījumā? 2 File, man nav pārliecība par settingup ierosināšanas cesiju. Es mēra pretestība no šī coplanar Stripline (CPS), kas ir aptuveni 24 omi (neatkarīgi no TDR vai VNA mērīšana), bet tagad no šo simulāciju tas parādās apmēram 85,5 ohm. Tātad Nr.1, kas ir nepareizi ar šo? 2, ir iestatījums ir pareizs? Paldies par jūsu laiku!