HFSS eigen analīzes konverģences problēma.

J

jayleung

Guest
Hi, guys.

Man ir jautājums par HFSS eigen analīzes konverģenci.

Manam analizēta struktūra, jo es izmanto Master-Slave robežu stāvoklī, šķiet, frekvences konverģence ir diezgan vāja.

Kādu laiku tā sasniedz teorētisko vērtību vienā iet, bet atšķirības, kas weired numuru nākamo ....

Tātad, vai ir kādas labas metodes, lai uzlabotu eigen frekvences konverģences HFSS?

Thanks in advance

Es domāju, ka jums ir nepieciešams norādīt acu sēklas pie punktiem elektriskais lauks mainās ātri apkārt.Šī ir vienīgā metode, es zinu, lai uzlabotu konverģenci.Es nedomāju, ka master slave robeža spēlēt noteikums konverģences ātrums.Bet, var būt nepieciešams pārbaudīt, ja jūs to izveidi pareizi

Es esmu vērojama līdzīga problēma ar HFSS.Es izveidoju simulācija tāda, ka vismaz 5 reisi konverģē.Pēc savukārt konverģences sasniegšanu.Tad pēc 3-4 trases, konverģences sasniegšanu.Bet pēkšņi pie 4. vai 5. vadīt tur ir kļūda ar 98%.No 36 trases, neviens no 4 iet tuvinājušies pašu vērtību, pēc viena otru.Diezgan mulsinoša.Mayber ir bug?Vai Solver ir ļoti slikti?

Pēc vairākiem mēģinājumiem un kļūdām, es atklāju, ka, ja es palielināt minimālo biežumu, konverģenci var uzlabot.Bet es nezinu kāpēc, varbūt retāk, matrica radīt pārāk daudz pseido-eigen vērtība?

Es pamanīju pašu problēmu.Šķiet, ka tas ir ļoti grūti noteikt pirmo eigenvalue par Solver ja pirmais eigenvalue ir tuvu 0.Man nav pieredzes šīs problēmas ar CST MWS.Izmantojot CST MWS, man bija iespēja aprēķināt pilnu joslu diagramma 2D fotoniskie kristāla.Eigenvalue pie k = 0 ir 0 šādu 2D fotoniskie kristāla.Bet es nevarēju uzrādīt tādus joslu diagrammu, izmantojot HFSS

Sveiki, es esmu pārāk cenšas atveidot bandgap rezultāts forma Uniplanar
kompakts elektromagnētisko baqndgap (UC-EBG).Man ir problēma, lai izveidotu atbilstošu
airbox un PML.
Es zinu, ka 3 PML virsū airbox is required.Katrs slānis ir
dažādu materiālu īpašības.Turklāt, es noteikti fiktīvu airbox kas
pārklāšanās visu struktūru, piemēram, no zemes plakni līmenis līdz
aug PML slāņiem.jā, es selectmore nekā tewnty adaptīvo caurlaides, lai
panākt konverģenci.
bet es nevaru reproducēt bandgap izriet no šajā dokumentā.
[1].Z. Iluz, R. Shavitand Reuven Bauer "Microstrip Antenna pēcapmaksa
Masīvs ar elektromagnētisko Bandgap Substrāts "IEEE Darījums
Antenu un pavairošana, Vol.52, No 6.June 2004.

Turklāt, man ir cits jautājums.Kā es varu noteikti TE režīmā vai TM mode
in Eigenmode šķīdumā.Vai ir iespējams lejupielādēt no kaut piemērs
HFSS / Optimetrics projekti aprēķināšanas izkliedes diagrammas 2D struktūras, piemēram, PBGs.

pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back