HF jaudas pastiprinātājs, izmantojot zemu izmaksu MOSFET

B

bobytronic

Guest
Sveiki, es vēlos izstrādāt HF jaudas pastiprinātājs, bet visas shēmas man ir konstatēts, nav vēlamajā joslas! Specifikācijas pastiprinātāja: Ievades signāla: 0 12V no 800Khz un 5 MHz izejas signālu: 0 12V, bet 60W! Es vēlētos tu izmanto PUSH PULL konfigurācijas ražota zemu cenu MOSFET (piemēram, IRF ...). tāpēc, ka RF jaudas MOSFET kā MRFxxx un ARFxxx ir ļoti dārga ($ 30 vienības)! Vai jūs varētu man palīdzēt, lūdzu, par šo konkrēto dizaina?

Man šķiet, atceros redzēt dizainu kaut kas līdzīgs šim, izmantojot IRF hexfets .... Meklēt šķiņķa hf pastiprinātāju irf510 par google ...

par MHz diapazonā u var palielināt efektivitāti, izmantojot "Low Uzlādējiet" MOSFETs patīk IRF740LC Starptautiskās Rectifier. tie ir LC piedēkli to daļas numurs. RF simulācijas ar LC tvertnēm ir labāk izmantot harmonisku bilanci simulāciju, nevis īslaicīgā, tā ir ātri un precīzi. u var simulēt savu ckt ar mikroviļņu Office, Serenade vai APLAC vai .... BEST!

ok paldies, es cenšos izmantot mikroviļņu birojam. Man ir konstatēts citas konstrukcijas varas MOSFET pastiprinātājs, bet bandpass ir par 100Khz! Kāds zina kuru iesniegts detaļas var ierobežot šo BP šajā struktūrā? (AOP ir 100MHz frekvenču joslas platums), bet tas nedarbojas visā 500Khz pat bez R11 un C5

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back