hex pārveidotājs no diskrētiem RTL vai TTL

N

neazoi

Guest
sveiki man ir nepieciešams, lai Hex pārveidotājs no tranzistora tranzistoru loģikas vai labāk tranzistora rezistors loģiku. kāds varētu palīdzēt? Man vajag, lai nomainītu mc789ap čipu

Vai jūs zināt pazīmes MC789? Sprieguma pakāpēm, elektroapgādi, vadīt pašreizējais utt? Keith.

[Quote = keith1200rs] Vai tu zini īpašības MC789? Sprieguma pakāpēm, elektroapgādi, vadīt pašreizējais utt? Keith. [/Quote] No keith. Es nevaru atrast datu lapā. Bet tas ir TTL, tāpēc sprieguma līmeņiem vajadzētu būt saderīgām ar TTL. Es teiktu, ka vadīt pašreizējais tam nav liela nozīme, lai manu pieteikumu. Tas būtu jautri, ja es varētu izveidot hex invertors no tranzistoru vietā. varbūt tas ir tikai tik vienkārši, kā pievienoto attēlu (lai gan RTL), bet es tikai vēlos, lai pārliecinātos. Tas ir divas ieejas, bet to var pārveidot vienu, ja, izmantojot tikai viens tranzistors Es domāju, ka

Es domāju par kaut kas līdzīgs šim:
94_1281001384.gif
Keith. Kas jums ir sastādīts, ir NAND vārtiem, nevis invertoru. Keith

[Quote = keith1200rs] Es biju domājis kaut kas līdzīgs šim:
94_1281001384.gif
Keith. Kas jums ir sastādīts, ir NAND vārtiem, nevis invertoru. Keith [/quote] jā, ja jūs savienot divus ieejas kopā, tā kļūst invertoru:) Kas par nākamo, kas ir vienkāršāka, un izmantojot tikai viens tranzistors? Lūdzu izlaist vienā no divām rezistori, tie ir no citas lietojumprogrammas. Izejas iet uz nulli, ja tāda ir saņemta.

Jā, vienkārši tranzistors pārveidotājs ar slodzēs darbosies. Jūs, iespējams, nepieciešams, lai izveidotu rezistoru no pamatnes līdz zemes, jo tā varētu sākt ieslēdzas 0.8V - TTL zems. Ap 10k darītu. Keith.

[Quote = neazoi] Ko par nākamā, kas ir vienkāršāka, un izmantojot tikai viens tranzistors? Lūdzu izlaist vienā no divām rezistori, [/quote] Tas darbojas. Kāpēc dont jūs mēģināt simulēt to? Jūs redzēsiet, un pārliecinieties, ka tā darbojas. Šeit ir piemērs viens tranzistors invertora un tās nodošanu īpašību:
1.gif
2.gif
Viena lieta, apsvērt, cik ātri jūsu pārveidotāja ir paredzēts strādāt. Jums var būt nepieciešams ātri tranzistori.

hm .. Es esmu lasījums daži priekšmeti tagad .. Šis DTL ir labāk ziņā traucējumnoturība un ātruma ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back