HEX failu ... nevar atvērt to ar MPLab ... palīdzēt, lūdzu!

X

xaviator

Guest
Hi,
Es esmu elektronika pro bet newbi ar programmēšanas ierīces.Es izmantoju maplb programmas pic12f629.
Man ir HEX fails, bet es nevaru atvērt to ar MPLab un man ir nepieciešams pārveidot šo failu ar citiem jauniem attēli.
Man ir kontrolsumma skaits arī no programer par PIC.
Es izmantoju MPLab PM3 no Microchip programmas.
Kā es varu uzrakstīt HEX kodu manā mikroshēmā un ko es esmu domāt darīt ar šiem Kontrolsumma numuriem?
Paldies,

Xav

Hi xav,

Ja jūs vēlaties programma jaunu microcontrollers ar piegādāto HEX failu, jums nav nepieciešams MPLab, jums ir nepieciešams programmatūru, kas nāk ar programmētājs.

Jums nav minēts programmētājs ka esat paredzējis izmantot.PicKit2, PicKit3 vai cits.

Hi,

Ja jūs izmantojat PM3 no MPLab tad jūs File Importēt.. Hex fails - kā norādīts PM3 lietotāja rokasgrāmatā

Jūs varat arī lasa. Hex failu un Dissasemble, bet šis kods ir ļoti grūti jēgas no visas notācija parasti redzams pirmkods ir attīrīta, kad tā ir ievērojusi spēkā. Hex kodu.

Ja jūs vēlaties programmas viena veida mikroshēmu ar to pašu kodu, kas vienkārši pietiekami.

Ja jūs vēlaties, lai programma kodu dažādu veidu mikroshēmu, tad jums būs nepieciešams pirmkodu un suitabley grozīt to jaunā veida mikroshēmu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back