E
EE112
Guest
Es esmu vajadzēja izstrādāt un īstenot vienkāršu shēmu, kas būs skenēšanas 4-pa-4 tastatūru un displeja taustiņu nospiešanas par 7 segmentu LED.Projekts nozvejas kopumā bija, ka tas ir jādara, izmantojot standarta paralēlu datoru paralēlās printera portu (DB-25), kas bija saistīts gan 7-segmentu LED un 4-pa-4 tastatūru.
Mana problēma ir tā, ka es nezinu, kā to izdarīt mašīnu kodu par šo!Es jau saprotu, ka stāvoklis, kontrole un datu portu var sākt kārtējam 0378 utt Un kas man vispirms ir jādara, ir ...
MOV DX, 0379 / / piem ....
Bet pēc šī es esmu sajaukt, jo es nezinu, kā padarīt mašīnu kodu paralēli printera portu, lai lasītu, ko atslēga tika nospiests uz tastatūras, un pēc iepazīšanās ar to ..., lai parādītu to 7 segmentu LED.
SO LOST!HELP!
Mana problēma ir tā, ka es nezinu, kā to izdarīt mašīnu kodu par šo!Es jau saprotu, ka stāvoklis, kontrole un datu portu var sākt kārtējam 0378 utt Un kas man vispirms ir jādara, ir ...
MOV DX, 0379 / / piem ....
Bet pēc šī es esmu sajaukt, jo es nezinu, kā padarīt mašīnu kodu paralēli printera portu, lai lasītu, ko atslēga tika nospiests uz tastatūras, un pēc iepazīšanās ar to ..., lai parādītu to 7 segmentu LED.
SO LOST!HELP!