HELP vajadzīgas PĀRVEIDOŠANA PAR R / C rotaļlieta

R

rkmohan

Guest
Nesen es nopirku ATTĀLINĀTS rotaļlietu MANS dēls SALE (es tika informēta, tā nedarbojas).VIENĪBAS reisu ABIEM nesakrīt.ATTĀLĀ FRQUENCY IS 27MHZ un uztvērējs UNIT IS 40MHZ.

Man ir atvērts uztvērēju un konstatējis, ka tas IR SM6136B IC.Receiver vienība IC AS RX-2B.Abām ierīcēm NAV kristāli.

SO kādi ieteikumi

Oscilators, iespējams, ir iekšējā chip.Visticamāk ir sava veida ārējo tuning kondensatora.Ja jums ir datu lapas par SM6136B jūs droši vien redzēt, kā tas ir noregulētas.

Eda

Abi IC tikai baseband kodēšanas / dekoderu (cerams saderīga).RF Nesošā frekvence nosaka
raidītājs / uztvērējs circuit saistīti ar šiem IC.

mainīt uztvērēju 27mhz jūs varat iegādāties tos jebkurā hobijs veikalā esmu izbraukšana IC tas ar atkritumu laika ar to

Liels paldies jums visiem

JUST KOREKCIJA TRANSMITER (ar tālvadību), IR 27MHZ biežums SM6136 IC.Uztvērējs (vienība) IS 40MHZ.

Bet ne CRYSTAL iekšā.

Vai man iekniebt TRANSMITER TO GET 40MHZ vai otrādi.

PALDIES

Tā doesn't patiešām jautājumā.

Vai nu jūs tweek receciver vai 40mHz raidītāja gan mikroshēmas pārāk vienāds 27mHz vai.

Parasti lēts RC rotaļlietas nav kristāliem.Lielākā daļa, ja ne visi cheaps RC rotaļlietas kompensētu ne mikroshēmas.Vai ķēdes ar rc filtrus, bet lielākā daļa dara to ķēdē.

Jūsu Vieglākais veids, kā mainīt Fq jūsu automašīna ir uz aizstāšanu vai TX vai RX ar 27MhZ vai 40mHz IC nomaiņu.Bet> tas varētu būt vairāk, nekā jūs nopirka automašīnu.

Meklēt Google Mfgs par RC auto IC.Realtek.Ķīna izplatītāji

Luktura tips jūsu pārlūkprogrammā mikroshēmas daļa numuru ir jāatrod izplatītāju IC esat.Ķīnā, Taivānā, Honkongā.tas ir, ja šie IC ražo.

Vai dodieties uz jūsu lcoal pestīšanas armijas vai blusu tirgus, lai redzētu, ja tie ir kādi izmantoti RC rotaļlieta automašīnām vai walkie skaņu filma ar 27mHz 0r 40 MHz Fq diapazons daļām
replacement.You varētu saņemt Lucky.Veikt apskatīt šo lapu.

http://www.instructables.com/answers/How-to-change-frequency-on-RC-toy-car/

Es ceru, ka tas jums palīdzēs?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back