[Help] S-parametru, lai laika domēna

C

camel_RF

Guest
Sveiki, Man ir S2P failu un vēlētos zināt, kā es varu pārveidot to uz laika domēna datus. Daudz appreciated, ja paskaidrojums ir kopā ar formulu. Es domāju, lai izmantotu Matlab / ADS konvertēt datus. Pls ieteikt. Saņemtas citas piezīmes un ierosinājumu ir apsveicami. Paldies jau iepriekš

Es esmu redzējis šo rakstu pārveidot no s-parametru, lai laika domēna.

Nu, kas jums jādara, Furjē kompleksa S parametri, viena S parametrs laikā. Jums ir nepieciešams sakārtot datus masīvs vēlamo S parametrs, piemēram, S11, un vairāk frekvences punktus labāk. Atkarībā Furjē ka jūs varat paņemt no MatLab, jūsu dati var tikt sakārtoti atkārtotu Frekvenču posma lielumu.

[Quote = biff44] Nu, kas jums jādara, Furjē kompleksa S parametri, viena S parametrs laikā. Jums ir nepieciešams sakārtot datus masīvs vēlamo S parametrs, piemēram, S11, un vairāk frekvences punktus labāk. Atkarībā Furjē ka jūs varat paņemt no MatLab, jūsu dati var tikt sakārtoti atkārtotu Frekvenču posma lielumu [/quote] Vai tev ir paraugs programma / atsauce / formulas / metodi virs transformācija?. Paldies.

Ja jūsu S2P fails ir s parametrus pasīviem mikroshēmas, jums ir, lai pārvērstu to y vai z parametru un pēc tam īstenot šīs divas ostas y parametru lumped elementi centrā biežums jūsu dizainu. tāpēc ap centra frekvenci jūsu lumped modelis ir derīgs, un jūs varat izmantot šo lumped modeli laika jomā. lai palielinātu frekvenču diapazonā derīguma termiņš, jums ir izmantot optmizer saskaņot s parametrus lumped tīklu, lai jūsu S2P failu pa vēlamo frekvenču diapazonā.

Hi All, Es zinu, tas ir vecs pavediens, bet man joprojām saņemt jautājumus par to no manas cstomers. Es esmu gatavojas atbrīvot komerciālai ieviešanai programmatūru, lai analizētu s-parametru laiku jomā, kā arī frekvences jomā. Paskatieties vietā, ja tas ir sliekšņa intereses, šobrīd tas ir vēl constructioin, bet tas būtu jums priekšstatu par to, ko tā var darīt. [Url = http://www.vectoranalysis.net] Vector analīze analīze mēra S-Parametrs datus Vector Network Analysers [/url]

Hi All, Ja Jūs interesē programmatūras lūdzu, dodieties uz vietni un sūtīt man pastu, izmantojot drošu veidlapu. Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back