HELP! Paziņojumu hc08 SCI-MAX232-PC ir bojāta

D

dkace

Guest
Sveiki cilvēki! Es cenšos darīt HC908GP32, lai sazinātos ar LabVIEW ar COM2. Es izmantot MAX232 kā saskarsmes, bet gan RS232 transmmits iet vārds uC uzsākt pārveidošanas un transmmition manu datu, tas nav noticis. Es pamanīju, ka saņem pin no UC (tas ir RxD) ir HI stāvoklis, kad tukšgaitas (tas ir normāli, saskaņā ar manu programmu), un transmmiting one dod vērtību 3.9V (nevis 5V). Šis nosacījums ir nemainīga pat tad, ja MAX232 saņem ziņu no datora. Es esmu gatavs izdarīt pašnāvību šeit !!!!!!! LŪDZU HELP TŪLĪT : cry: 8O:? : :) Cry: DK Ace

pārbaudīt savu kodu immediately.there ir dažas problēmas ar sērijas komunikāciju portion.you var rakstīt methat porciju whch esat uzsākot sērijas comm. ja esat pārliecināts par savu kodu, tad tādā gadījumā jums varat mēģināt nosūtīt datus par vēlēšanu kārtā, un ne uz pārtraukt, kā jūs ir darīt. gala vārds piesardzība: tikai nodrošina pareizu taimeris vērtību un ļaujot sērijas comm in scon reģistrā.

pārbaudīt savu kodu immediately.there ir dažas problēmas ar sērijas komunikāciju portion.you var rakstīt methat porciju whch esat uzsākot sērijas comm. ja esat pārliecināts par savu kodu, tad tādā gadījumā jums varat mēģināt nosūtīt datus par vēlēšanu kārtā, un ne uz pārtraukt, kā jūs ir darīt. gala vārds piesardzība: tikai nodrošina pareizu taimeris vērtību un ļaujot sērijas comm in scon reģistrā.

ok, miniyash, man ir allready darījuši. Kods ir ok, SCI, ir uzsākta pareizi un laiks arī ir ok. Es domāju, ka problēma ir ar max 232. Es atklāju, ka tas nav "runāt" mc, kad RS232 sūta signālu. Bet nekad nevar zināt ... anyway, paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back