Help: par chip induktors izkārtojumu?

R

Ruritania

Guest
Čau,

Vai kāds šeit ir par jebkādu pieredzi on-chip izkārtojumu?Please help me out ...

1.Vai induktors izkārtojums nepieciešamību substrāta kontakta, kas uz zemes saites?Kāpēc un kāpēc nē?

2.Vai induktors vajadzīga n-arī ar to?

3.Vai Pentagram (Patternedound Shield) jābūt saistīts ar zemes pad, izmantojot metālu, vai tikai tie to substrāta?

4.Lūdzu, skatiet pievienoto pix.Tas ir no JSSC papīra Hung-Wei Chiu's publised šogad.I'm wondering what's šie sīkumi norāda (1) and (2)?(balts bloķēt saskaņā induktori un kondensatori, - (1), un tiem, taisnstūra forma melns bloki - (2))

Paldies.

Ruri
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

yeah tas vajadzīgs substarte kontakti tuvu tam, lai to samazinātu substarte sakabes no induktors, parasti pievienojot daudz substate kontakti

par n labi, labāk ir izmantot zemas augstu resitive labi vai zemu piedevām labi
tas samazināsies substare zaudējumu, un arī darbojas kā apgriezto aizspriedumainas juction kas samazinās substarte sakabes

par PGS, i donot zināt u var kaklasaiti to zemes ar metālakad šī palīdzība

khouly

Čau,

Substrāts sazinieties samazina parasti Eddy Current ietvaros substrātu ar zemu pretestību un palielina kvalitātes faktors induktors.Tomēr ir dažas svarīgas izkārtojums apsvērumiem, nododot substrāta kontakti.Piemēram, substrāta kontakta nevajadzētu būt slēgta cikla ap induktors, pretējā gadījumā jūsu induktors būs asimetriskās (S11! = S22).

Jūsu PGS būtu saistīti ar zemes, lai izolētu jūsu induktors no substrāta.

Saskaņā induktors platība ir balts, jo viņš tikko likvidēta lelli paaudze, es domāju (bet es neesmu pārliecināts).Šādā veidā jums nav lelle metāla konstrukciju vai p-akām zem induktors, kas var pasliktināt Jūsu kvalitātes faktors.

lūdzu atsaukties uz dokumentiem no Burghartz vai Tiebout, tās ir vislabāk.

labu veiksmi

Hi, paldies par jūsu atbildi.

Balstoties uz šo materiālu izlasītā šajās dienās, es atklāju, ka tas varētu būt labāk substrāta kontakta ap induktori, un PGS jādara, ir saistīts ar zemi.

Pateicība.

Ruri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back