Help / microstrip atbilstību tīkla simulācija / projektēšanas

T

thered

Guest
Hi all,

Man ir pabeigts dizainu plakana platjoslas microstrip saskaņošanas tīklu un vēlētos, lai simulētu to pirms pārbūves tā.Mana slodze ir ļoti kapacitatīvā un nonuniform visā tā 10% frekvenču joslas, kaut arī ne dažādā laikā strauji joslā.Es gribēju, lai saskaņotu to 50Ω un veiksmīgi izdarījis, vismaz, tikai teorētiski.

Agrāk, es ADS shematiskus un es mēdzu MTEE un MCROS daļas, gadījumos, kad nepieciešams iekļaut ar līkumu, vai arī, manā circuit ietekmi.

Tomēr pēc tam, optimizējot un celtniecības to FR4, rezultāti ir tālu un es domāju, ka (a) nepieciešams, lai izmantotu ADS impulsu vai citu programmatūru, ko es neesmu pārliecināts, kā rīkoties vairumā jo īpaši tāpēc man ir nepieciešams S1P fails slodzei, kas pārskata, lai varētu droši veikt simulāciju un optimizāciju / tuning no turienes Bez tempu, kaut ko vēl jūs ieteiktu, jo īpaši tiem, iezīme "datu posteņi" iezīme ADS?(b) man ir izgatavot viss vienam laikā un mēģināt atgriezties viss no turienes (kas man godīgi, varētu teikt, ir lielāka, garlaicīgs un vēlētos izvairīties, ja tur ir jebkuras citas alternatīvas. Līdz šim, šķiet, kā, nav (no kolēģiem / BOSS), un tas ir iemesls, kāpēc es esmu šeit lūdz palīdzēt / other suggestions).

Mans tīklu veido līnijas, kas ir atšķirīgi Z0, lai tā darbotos.Esmu jāpiemēro daži koncepcijas filtra dizains, piemēram, Kurokawa pārveidošanos.

Please help.

Thanks in advance
Last edited by thered gada februāris 28, 2009 0:12 labots 1 reizes

Jā jums vajadzētu izmantot Momentum vēlreiz modelētu savu dizainu.Vai jūs dodat
pareizs PCB modelis (ER & Biezums)?Un jūs meklēt, lai pārliecinātos, ka jūsu
izmēri ir robežās PCB ražotāju spējai nodrošināt?
(ti, ja 13,3 dzirnavas ir nepieciešama, bet MVK maker var garantēt vienīgi 13 a1 Mills)

Tāpat pārliecinieties, vai ja, ņemot vērā pareizas PHB materiālu.Es tā dizainu un
(I got PBC mad ar ER = 2,9, nevis 6.4.).

Labu veiksmi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back