[Help] Memory prasība Sonnet

N

northwilliam

Guest
Sveiki, es esmu jaunāks elektromagnētiskā simulācijas, un es izmantot Sonnet, lai modelētu. Es izdarīt modelis, kas ir dubultā slāņiem, metālu un mēģiniet analizēt to Sonnet. Atmiņas prasība ir par GB 3,4, un mans PC ir 12 GB atmiņa. Bet, kad es analizē to, "no atmiņas" kļūdu notikt. Es nezinu, kāpēc, jo vajadzīgo atmiņas lielums ir mazāks par to, ko mana PC ir. Vai kāds zina, kā šo problēmu risināt? Kad es izvēlos "atmiņas saglabāt" variantu, atmiņas prasība samazina GB 1,7, un tad var palaist. ps. mans CPU ir Intel Core i7 930, mātesplates Asus P6T SE, OS ir Windows XP x64 Edition. Paldies. William

Hi, kādi Sonnet versiju jūs darbojas? Vecākas versijas neatbalsta 64 bitu, lai viņi ir ierobežotas problēmas lieluma 2GB max. "Memory glābt" samazina matrices izmēru, saglabājot numuru "viena ciparu precizitāte", kas palielina skaitlisko troksni zemas frekvences. Arī tas palēnina analīzē, jo dažas uzlabotas procesoru iespējas nevar izmantot ar vienu precizitāti numuriem. Rezumējot: izmantotu šo iespēju piesardzīgi. Šeit ir daži efektīvi padomi meshing in Sonnet: http://www.muehlhaus.com/files/Efficient% 20Meshing% 20in% 20Sonnet.pdf Ar cieņu Volker

Atvainojiet, man nav, lai pievienotu failu iepriekšējo atbildi, un no jauna pievienojiet to tagad. William

Cienījamie volker_muehlhaus, paldies par jūsu atbildi. Mana Sonnet versija ir "Sonnet 9,52", un tas ir pārāk vecs, lai ietilptu 64 bitu OS, tā, ka projektētā modeli nevar pārsniegt 2GB atmiņu? Ja tā ir, kāda versija man vajadzētu izmantot? Es esmu lasījums jūsu lielisko rakstu "Efektīva Meshing in Sonnet", un mēģināt, ja es varu mainīt stilu apakšiedaļu (pāreja no kāpnēm līdz conformal). Attached ir raksts, es palaist (tas ir šaurs bandpass filtrs), un būtu jums ir kādi ieteikumi, lai samazinātu atmiņas prasība vai lai saīsinātu laiku, lai analizētu? Liels paldies. Best, William

Sveiki William, pareizi, vecais Sonnet 9,52 ir ierobežots līdz 32bit/2GB. Jums vajadzētu paaugstināt līdz 12 Sonnet, kas var darīt lielāku darbu (64 biti), un ir efektīvāka acs šāda veida ģeometrija. Best regards Volker

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back