HELP, Matlab -> C konversija

S

sameem_shabbir

Guest
Hi all AOA Vai ir kāds veids, kā pārvērst Matlab kodu c valodā ir kāds softwar pieejama šai konversijai. Man to vajag par manu BE projektu [/b]

Es domāju, ka jums vajadzētu meklēt "Aizpildi", nevis "Convert" un "Matlab funkciju", nevis "Matlab kods". Es uzminēt tas ir standarta process, lai apkopotu MatLab funkcija C funkciju (var saukt C-MEX funkcijas). Meklējiet šīs atslēgvārdiem Matlab palīdzību.

Cietais taisnība ir "nē". Neļaujiet jūs muļķi ar produktu nosaukumiem, piemēram "sastādītājs". Pašlaik (pēc R13) ts "sastādītājs" ir maldinošs apzīmējums, jo kas tas īsti ir, ir encripter. Tā encripts. M kods, kas tādējādi darbojas lēnāk nekā oriģināls.

Hi Ja jūs izmantojat Simulink Es domāju, ka jūs varat ģenerēt C kodu tieši TI DSP Salam Hossam Alzomor www (.) Ig (.) Org

Es baidos, ka to nav iespējams vienkārši tulkot Matlab līdz C kodu. Faktiski Matltlab Compiler Toolbox ir tikai viltus kompilators, kas ļauj jums ir *. exe, bet jums ir jāinstalē datorā Matlab bibliotēkas (150 MB). Un "apkopo" programmas darbojas lēnāk ...

faktiski tiešā pārveidē no Matlab līdz C ir murgs .. bet 4 ar atsevišķu programmu u var izdarīt vienkāršs process .. ja u vēlaties 4 TI procesors c kods .. u var darīt to ar Simulink modeli ... atsaukties uz šo ziņu: http://www.edaboard.com/ftopic130740.html , un, ja u vēlaties taisni ... Man ir kāda informācija par, ka viens .. plz ir paskatīties uz šo ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back