[HELP] LMS Ekvalaizers

M

mami_hacky

Guest
Vai ir kāds, kurš ir izmantojis "LMS Equlizer" bloķēt pieejami MatLab Simulink? Vai jebkura struktūra zina tās iekšējo struktūru. Nesen, es meklēja daudz par kanāla izlīdzināšanas metodes, ja jūs izmantojat vienu no QPSK, GMSK, ... modulāciju, bet es nesapratu fing jebkura lieta par to, kā mums vajadzētu dizains, piemēram, adaptīvā kanāla ekvalaizers šajos gadījumos. Jebkura iestāde zina, kādas labas avots par to? Protams, es zinu, arhitektūrā normāls LMS Channel equlizer bet, kādas izmaiņas būtu jāveic, ja mēs, izmantojot sava veida digitālo fāzes modulācija?

ja Jūs lietojat impulsa veidošana ar jums modulāciju, u ir jādara impulsa veidošana bāzes signāls arī. Es nekad neesmu mēģinājis Simulink, rakstīt jums pieder Matlab fails ir daudz vieglāk.

OK! Daži apmēram vienu mēnesi pirms lieta, es strādāju vairāk nekā vāja Thie tēmu, un es ieguvu labus rezultātus. Es varētu izveidot sistēmu, izmantojot MatLab Simulink, ar ļauj jums, lai pārbaudītu dažādu modulāciju paņēmienu, un kas Rayleigh fedings, AWGN kanālu. Es augšupielādēt Simulink dizainu, šeit, līdz ar to ir nepieciešams, inicializācijas failu, ceru, ka tā var būt noderīga attiecībā uz vienu dažiem. Jūs varat viegli mainīt modulators bloku dizains ar savu Favorit vienu.

ir 2 nodaļas par izlīdzināšanas digitālo komunikāciju proakis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back