help: kā gabals GM-vs-Vgs in kadence wavescan

X

xiaofeixia

Guest
Es gribu gabals GM-vs-Vgs vilnis kadence warescan
kurš var man pastāstīt, kā gabals modeļa parametrus kadence
thanks a lot

Gm ir Operation Point parametrs.U var saņemt vienu vērtību paredzētiem Vgs vērtības Gm kad u do DC Operation Point Analysis.Šādā veidā u nevar slaucīt Vgs, tāpēc, izmantojot Cadence / Spectre u nevar gabals GM-vs-Vgs zīmējumu.Ja tikai u've got iepazinušies ar OCEAN / iemaņas.
Vēl viens veids, platība GM-vs-Vgs ir darīt AC slaucīt.U jāievieto 2 VDC avotus ar līdzstrāvas spriegumu VGS, vienu starp vārtiem un avota, blakus vienu starp drenāžas un avots.Set maiņstrāvas spriegums pirmais avots ir vienāds 1V.Set AC vēziens analīze salīdzinoši Vgs pēc noteiktiem intervāliem.Gm vērtība tiks Gm = IAC (emigrācija) / 1V => Gm = IAC (emigrācija) [/ V].So u var gabals GM-vs-Vgs.

ĢM nepieciešamī-vs-Vgs zīmējums izskatās svešinieks, es ceru, u zināt, ko u vajadzīgs.

Ja tas ir lietderīgi u neaizmirstiet nospiediet "palīdzēja man" pogu.

DenisMark wrote:

Gm ir Operation Point parametrs.
U var saņemt vienu vērtību paredzētiem Vgs vērtības Gm kad u do DC Operation Point Analysis.
Šādā veidā u nevar slaucīt Vgs, tāpēc, izmantojot Cadence / Spectre u nevar gabals GM-vs-Vgs zīmējumu.
Ja tikai u've got iepazinušies ar OCEAN / iemaņas.

Vēl viens veids, platība GM-vs-Vgs ir darīt AC slaucīt.
U jāievieto 2 VDC avotus ar līdzstrāvas spriegumu VGS, vienu starp vārtiem un avota, blakus vienu starp drenāžas un avots.
Set maiņstrāvas spriegums pirmais avots ir vienāds 1V.
Set AC vēziens analīze salīdzinoši Vgs pēc noteiktiem intervāliem.
Gm vērtība tiks Gm = IAC (emigrācija) / 1V => Gm = IAC (emigrācija) [/ V].
So u var gabals GM-vs-Vgs.ĢM nepieciešamī-vs-Vgs zīmējums izskatās svešinieks, es ceru, u zināt, ko u vajadzīgs.Ja tas ir lietderīgi u neaizmirstiet nospiediet "palīdzēja man" pogu.

DenisMark wrote:

Gm ir Operation Point parametrs.
U var saņemt vienu vērtību paredzētiem Vgs vērtības Gm kad u do DC Operation Point Analysis.
Šādā veidā u nevar slaucīt Vgs, tāpēc, izmantojot Cadence / Spectre u nevar gabals GM-vs-Vgs zīmējumu.
Ja tikai u've got iepazinušies ar OCEAN / iemaņas.

Vēl viens veids, platība GM-vs-Vgs ir darīt AC slaucīt.
U jāievieto 2 VDC avotus ar līdzstrāvas spriegumu VGS, vienu starp vārtiem un avota, blakus vienu starp drenāžas un avots.
Set maiņstrāvas spriegums pirmais avots ir vienāds 1V.
Set AC vēziens analīze salīdzinoši Vgs pēc noteiktiem intervāliem.
Gm vērtība tiks Gm = IAC (emigrācija) / 1V => Gm = IAC (emigrācija) [/ V].
So u var gabals GM-vs-Vgs.ĢM nepieciešamī-vs-Vgs zīmējums izskatās svešinieks, es ceru, u zināt, ko u vajadzīgs.Ja tas ir lietderīgi u neaizmirstiet nospiediet "palīdzēja man" pogu.

Šķiet u nebija glābt šo strāvu.
Izvēlieties šo termināļa pašreizējo gan ADE "Outputs / To Be Saved".Vai arī saglabājiet visu strāvu gan ADE "Outputs / Save All" set "Izvēlieties ierīci straumes", "visiem" un kas "Set cubcircuit zonde līmenī" vērtību.

būs kalkulatoru.Tātad, u var aprēķināt gm un Vgs atsevišķi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back