Help: izlīdzinošo

B

Blue Stitch

Guest
Es vēlos, lai savienotu liktenis kameru ADC0820 IC un tad 68HC11E9 Lp ... starp tiem do i need buferi?Un wat veida buferis man vajadzētu izmantot?Vai kāds lūdzu man palīdzēt ... thankx

hello draugs,
Jūsu projekts ir ļoti jauks.bet digitālās elektronikas to nav nepieciešama jebkāda buferšķīduma, lai jūs varētu tieši pievienot savu ADC ar savu lcvisu labāko

Tas nav pilnīgi taisnība.Tas ir atkarīgs no diska iespējas.Jums ir nepieciešams, lai pārbaudītu, cik daudz slodze var darbināt ar ADC un cik daudz ievadi slodzi tā var rīkoties.

Hi,
Es domāju, ka jums ir zināms, jāveic pašreizējās un kameru spriegumu liktenis, tad skat spec par ADC0820.Pirms savienotu abas ierīces, jums jāpārliecinās, ka ADC0820 ir spējīgs vadīt liktenis kameru.

visu to labāko!

pateicoties daudz frens, I'll pārbaudīt n mēģināt par to ...

Jūs noteikti vēlaties izmantot bufera.

Doom Kamerai ir standarta NTSC / PAL izejas, kas ir ap 1V amplitūda ja pareizi izbeigta ar 75Ω slodzi.Jūsu ADC ir 0-5V ieejas diapazonā, lai bez bufera jums būs tikai 5 biti izšķirtspēju!

Papildus daži priekšējā gala ieguvums, jums būs nepieciešams līdzstrāvas norādi kameras ac izejas uz jūsu zemes atskaites.Un jums jāierobežo signāla tāpēc nav nomaldījies ārpus jūsu ADC's ieejas diapazonā.

Papildus šīm bažām, tas parasti nav laba ideja, lai izveidotu savienojumu "lasīt pasaule" ierīcēm, piemēram, kameras, kontakti, utt tieši ESD reģistrjutīga shēma, piemēram, integrētu ADC, pat ja jūs varētu īstenot šo neizmantojot buferšķīdumā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back