HELP! HTRC110 & 8051

I

ittefaq11

Guest
Es lietoju SPI saskarnes HTRC110 un 8051. Man ir visas KODI HTRC110. Es gribēju zināt, kā inicializēt UN KONTROLES HTRC110 ... Ja kāds ir WRKD ASD HTRC110 DEN PLZ sniegt dažas BASIC Palīdziet man, kā es esmu jauns, lai šīs lietas ..... Es gribēju zināt, kā SŪTĪT CONTROL komandas, lai HTRC110 .. es HV ALL ĒTIKAS HTRC110 LIKE HITAG2.H ... Man vajadzīga neliela palīdzība izmisīgi IF U vēlaties saņemt sīkāku INFO DEN PLZ POST thanx daudz

Datos dheet var redzēt laiku, jums ir jāsniedz augstas līdz zemas impulsa ar DIN pin no HTRC110, tad ielieciet datu HTRC sērijveidā .... Lasīt fāzes leņķi un veikt aprēķinus .... sreekanth1184@yahoo.com ir mana pasta ID .... ja jūs sūtat 8051 kodu es varu izskaidrot to jums .... Man ir HTRC kods Renesas R8C/13 kontrolieris ...

Paldies par atbildi .. faktiski šis projekts ir beidzies .. tās 2 gadiem NW ... Es domāju, u jautāji par bibliotēkām, jo u vajag .. anyways paldies vēlreiz

Hi ittefaq11. Vai jūs varat man kodu? Mans e-pasts ir viknes1985@hotmail.com es sāku strādāt ar u2270 uz 3 mēnešiem plus. Es nevarētu darīt Manchester dekodēšanas ar manu pic 16F877A. Tas ir HTRC11001 labāk nekā u2270? Paldies jau iepriekš

i HV nt izmanto u2270b .. bet es domāju, ka htrc110 ir labāk .. ko es HRD 4m senioriem ...

hello sreekanth1184! Es lietoju htrc110 ar PIC18F4620, un es esmu, kam zināmas grūtības. Man būvētas visas antenas ķēdes, initializated IC caur CONFIG_PAGES, izlasiet posms un aprēķināto paraugu ņemšanas reize. Kad es sūtu READ_TAG (111 un apturēt taktu impulsiem), es nesaņem vienmēr TAG datus. Vai tu kaut ko vairāk? PS: mēs varam sazināties pa e-pastu? Mans e-pasts ir carlosviotto@gmail.com

Hi ittefaq11, es esmu darot līdzīgu projektu, izmantojot HTRC110 un PIC18F87J10, un es esmu vērsta grūti lasīt etiķeti HTRC. Jūs varat sūtīt man jūsu kods mana atsauces? Mans e-pasts ir yiknie@yahoo.com . Paldies!

Sveiki, es ņemšu pievienoties uz diskusiju. Es esmu ēkas RFID sistēmu lasīt Unikālo un rakstīt Hitag karti un izmantojot HTRC110. Man jautājums par HTRC110. Mana sistēma ir akumulatoru barošanas avots, tāpēc es gribu pamosties uC (AVR) par ārējo pārtraukt no HTRC110 Manchester transmisijas samazināšanos, ja karti (unikāls) atrodas netālu no magnētisko lauku. Mana problēma ir tā, ka HTRC110 visu laiku sūta caur DOUT pin kodu datu kontrolieris (pat karte nav tuvu spole). Tā ir mana kļūda (programmatūras / aparatūras) vai tas ir normālā situācijā? Paldies jau iepriekš.

Sveiki visiem, es gribētu atrast kādu, kurš ir kāda pieredze ar HTRC110 + 8051 un kontroles programmatūra bibliotēkā. Man vajag, lai lasītu ID kopējo transpondera EM4100 un saderīgiem ar palīdzību šo bibliotēku, bet es neesmu spējīgs atrast pareizo ceļu. Es varu konfigurēt IC, bet es nevaru lasīt tagu ... Es nezinu, kādas funkcijas man vajadzētu izmantot ... Līdz ar to ir ikvienam, kas varētu man palīdzēt? Thanks a lot ...

Hi. Vai jūs varat man kodu? Mans e-pasts ir josep1 (at) tlen.pl Paldies

Vai jūs domājāt mans kodi? [Quote = Józef18] Sveiki. Vai jūs varat man kodu? Mans e-pasts ir josep1 (at) tlen.pl Paldies [/quote]

Es lietoju SPI saskarnes HTRC110 un 8051. Man ir visas KODI HTRC110. Es gribēju zināt, kā inicializēt UN KONTROLES HTRC110 ... Ja kāds ir WRKD ASD HTRC110 DEN PLZ sniegt dažas BASIC Palīdziet man, kā es esmu jauns, lai šīs lietas ..... Es gribēju zināt, kā SŪTĪT CONTROL komandas, lai HTRC110 .. es HV ALL ĒTIKAS HTRC110 LIKE HITAG2.H ... Man vajadzīga neliela palīdzība izmisīgi IF U vēlaties saņemt sīkāku INFO DEN PLZ POST thanx daudz
Sveiki, vai kāds ir montētājam koda HTRC110 un 8052? Uz Francis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back