[HELP] fāzes pārveidotājs ķēde

G

gmish27

Guest
Es esmu strādā pie projekta, kurā man ir dizains Array (antenas) tipa stūrēt ir rāmju 360 grādiem. Can anyone sniegt man jebkādu info par fāzes pārveidotājs ķēde vai IC strādāt ar? frekvenču diapazons ir 1GHz-2GHz.

Jūs varat izmantot MMIC fāzes pārveidotājs mikroshēmu, piemēram, http://www.hittite.com/content/documents/data_sheet/hmc936lp6.pdf triks būs atrast kādu pie--plaukta Jūsu 1-2 GHz frekvenču joslā. Jūs varat izveidot savu fāzes shifer, izmantojot laika aiztures ilgumu microstrip līniju, kas get ieslēgts in / out. Šīs pieejas priekšrocība ir, ka jūs varat saņemt to, kas centrēta uz precīzi 1,5 GHz, un, izmantojot laika aizkavi (nevis fāzu nobīdes) elementiem, fāzētu bloku nemainīs savu rādītājierīce leņķi, biežums nes. Jūs varat izmantot pin diodes slēdžus vai MMIC FET slēdžus, lai izstrādātu iepriekš. Jums ir jāizlemj, ko ar laiku LSB (vai posms) būs, jo pārāk mazs no LSB ir ļoti sarežģīta shēma. Ir iedomātā fiberoptic balstītas veidi, lai radītu patiesu mainīgo laika aizkavi, bet tie, iespējams, neietilpst sava projekta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back