help...encoder / dekoderu

F

fhl

Guest
hi, visiem! labi ... Es domāju sistēmu projektu. Pamatā ideja iet kā šis: lai nosūtītu daļu; tas sastāv no RF Tx moduļa kodētāju un DIP slēdzis. DIP slēdzis, kas raidītāju adresi, rituāls? šī adrese ir jāsakrīt ar adresi, dekodera ķēdē pie Rx. pēc Rx, tā saņems datu / signālu no Tx. ja kļūda vai nesaskaņotās adresi, datu / signāls tiks dekodēt ar dekoderi. dati tiks filtrēts (kāda trokšņa filtrs faktiski var izmantot?) un stabilizējās. tad datu / signāls tiks izmantota kā i / p (lai mikrokontrolleru), lai sāktu kādu vadības bloku. jo manas zināšanas ir ierobežota uz šo, jautājumi ir: a) tas ir kodēšanas / dekoderu ir drošības tikai ... jo termiņš saņem tikai pareizo signālu un, lai novērstu iejaukšanos unwanting signāls minēto situāciju? Kā cīkstēšanās b) DIP slēdzis? Es esmu veida aizmiglot bout it.how tas strādā patiesībā ... ar kodēšanas / decoder..in termiņa nosaka konkrētas adresi signālu (RF). TQ

Nav skaidrs, kāda veida kodētāju / dekoderu jūs runājat par. Vai jūs domājat par attālās automašīnas durvju slēdzene (tā var izmantot DIP slēdži bloķēšanas kods noteikšana)?

labi ... hehe ...... arī pats tik pārliecināts ....:| [size = 2] [color = # 999999] Pievienots pēc 8 minūtēm: [/color] [/size] ok ... Tad, kāds paskaidrojiet man, kas patiesībā ir mērķis kodētāja / dekodētājs RF pārraides? un to, kas patiesībā pieteikumu par DIP slēdzis? varbūt ... u var attiekties uz manu minēto problēmu. TQ .... tiešām vajadzīga palīdzība:)

labi, vienkārši, lai pievienotu ... no tā, ko es zinu .... no kodētāju un dekodētāju funkcija, lai nepieļautu klaiņojošiem signālu ar tādu pašu frekvenci. tā ka, Rx saņems tikai pārraida signālu, kas nav citiem signālu ar tādu pašu frekvenci. rituāls? tā .... kas ir funkcija DIP slēdzis atrodas šajā jautājumā?

fhl:
no tā, ko es zinu .... funkciju kodētāju un dekodētāju ir novērst klaiņojošiem signālu ar tādu pašu frekvenci. tā ka, Rx saņems tikai pārraida signālu, kas nav citiem signālu ar tādu pašu frekvenci. rituāls?
labi
tā .... Kas par DIP slēdzis darbojas šajā jautājumā?
DIP slēdzis tiek izmantoti, lai radītu kodu signāla, kas būtu vienāda gan kodētāju un dekodētājs pusē Ja kods ir dažādas uztvērēju paradis recieve / atšifrēt signāla pārbaudes šīs saites, lai kodētāju / dekoderu IC, un to pielietojumiem (es neesmu pārliecināts, vai viņi ir RF pārraides http://www.holtek.com/pdf / consumer/2_12ev110.pdf

Tikai, lai noskaidrotu. Jūs nevarat kodē RF modulācija tiek kodēta. Uztvērējs jebkuru RF signālu ar tādu pašu frekvenci, bet tikai tiesības kodētu modulācijas signālu varēs sasniegt uztvērēju produkciju. Purpouse DIP Slēdži ir atvieglot kods iestatījumu. Uztvērējs ir DIP slēdži arī tāpēc, ka ZHE uztvērēju kodam jābūt tādam pašam kā raidītāju kodu. Tas ir, kā tas tiek darīts vienkārši RF tālvadības controlle kas parasti darbojas 433MHz, atkarībā no valsts noteikumiem. Teikt vēlreiz RF nevar kodētu tikai modulācijas signālu var.

paldies:) Yup ... tikai modulēts signāls var būt kodēti. kā pārraidītā signāla saņem Rx ... tas būs dekodēt ar dekoderi. Es būtu priecīgs, ja tur ir vairāk u guys vēlaties man pateikt ... bout DIP slēdzis n kodētāju / decoder.tq

Coder un dekodētājs pāri var HOLTEK HT12D un HT640. Viņi abi ir DIP slēdzi vai džemperi, lai noteiktu, vai atvieglotu nomainītu drošības kodu. Kodu var vienkārši noteikt allso ar lodēšanu piemērotus kontaktus.

paldies par man saki par IC HT12D: D. Tā kā man nav zināms, es izvēlējās programmu, izmantojot C un AVR MCU, lai šifrēt un atšifrēt RF signālu. šis uzdevums ir diezgan grūti, es vēl havn't got apmierināts rezultātā trokšņa ht12d datu lapu dod man labu mājienu nosūtīt 3 reizes datiem, pēc tam pie uztvērēja terminālā, salīdzinot tās ar uzglabāti komandas. anyway, tas nav thourough, joprojām ir iespēja, kad visi 3 ir saņēmuši baitus kļūdu, tad datu pārsūtīšanu, ir nepieciešams: ((Unluckily, lietotājs nav apmierināti nospiest taustiņu vairākas reizes, lai komanda) kāds var palīdzēt, plz!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back