HELP calcul jaudas zudumi FETs braukšanas 3 fāzes BLDC mehānisko

N

nikeplato

Guest
Sveiki meistari elektroniku.

Vai kāds zina, kā aprēķināt enerģijas zudumus 3 Half H tilti vadītāja Brushless DC motor (3 fāzes).Tas ietvertu pārslēdzama strāvas zuduma un vadītspēju jaudas zudumi un ķermeņa diode reverse atgūšana zaudējumus.
I use 3 X IRF7341Q divējāda FETs no starptautiskā taisngriezis.Tie ir tikai N kanāls FETs un vārti ir virza A3930 no Allegro.Allegro vadītājs ir atbildīgs sūkņi High pusē FETs un ir braukšanas FETs caur syncronous labošana.Man nav nekādu iespīlēšanas par induktīvās kick no motora, un es nezinu induktivitāti motoru.
Man ir 2 app piezīmes IRF bet nav daudz laika pētīt tos.
967 man šķiet sarežģīti pārāk daudz ziņas, un 1.048 nevarēju atrast ICalc to runājam.
Ja kāds varētu man soli pa solim vadlīnijas, es būtu ļoti pateicīgi par to.Es zinu, es būtu jādara tas pats, bet es esmu šausmīgs laika trūkumu un man ir citas lietas atrisināt.
Jebkurš input / konsultācijas tiks ļoti appreciated.
Es varu sniegt sīkāku informāciju.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

jā, es zinu, kā to izdarīt.Jums nepieciešams noteikt, 3-fāzu strāvas līdzsvara stāvoklī ekspluatācijas apstākļos.

tad datasheet jūsu MOSFET un komutācijas frekvence jūsu invertoru.kas tas ir.

jums ir šīs lietas?

Kā zināt rīkkopa ..Jūs minējāt BLDC motoru.tā domā nominālais griešanās ātrums, līdzsvara stāvoklī.kurš radīs VOLTAGE dēļ magnētu slaucīšana pagātnes statora.

Jūsu bezmugurkaulnieku rmust izveidot votlage, kas ir vismaz tik liela.tādējādi šis noteiks jūsu modulācijas indekss.

Tagad jums ir modulācijas indeksu un atpūtas iekrīt savā vietā.Jūs varat skaitlis to ārā no šejienes?

MOSFET zaudējumi ir atkarīgi no vidējā strāva pie konkrētā modulācijas indekss, tad (I_avg_at_ma) ^ 2 * Ron

MOSFET komutācijas zudumi ir atkarīgi no tā, cik ātri jūs ieslēgt / izslēgt un autobusu sprieguma.

skatiet šo Application Note vairāk info:
http://www.infineon.com/dgdl/Application Note MOSFET Losses.pdf?folderId=db3a304412b407950112b408e8c90004&fileId=db3a304412b407950112b418933e2636

tik tiešām tagad, kas jums nepieciešams, ir formula, kas aprēķina 3PHASE spēku no invertora.pretty standarts ..ir sin (theta).Es izmantoti, lai ir tas manā atzīmē kaut kur, bet nevar atrast ērts ..Ak, labi, es esmu pārliecināts, ka varat google to.

Mr.CoolPievienots pēc 9 minūtēm:reverse atgūšana ir mazliet grūtāk, jo tas ir ļoti nelineāri zemā strāvu.ti, zaudējumi ir ievērojami par zemu pašreizējo un dominē ierīces jaudas izkliedes.

ir labs apm.vienādojumā Infineon programmatūras "IPOSIM piezīmes".diemžēl mājas saka programmatūra ir "pašlaik nav pieejama," ..tāpēc es ņemšu tikai augšupielādēt dokuments šeit, lai jūs varētu izlasīt.Skip to mainīt atgūšanas sadaļā.es zinu, tas ir IGBTs, bet apgrieztā atgūšanas zaudējumus MOSFET aprēķina tieši tādā pašā veidā.i like Infineon tuvināšanu attiecībā uz šo zaudējumu, bet var izmantot jebkuras metodes, ko jūs vēlaties.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Hi Nikeplato!

Es esmu arī notiek ar A3930 par BLDC kontrolieris attīstībai.
Un man ir daži ar to problēmas.
Kā jūs jau devusies ar A3930, pls man ir dažas vadlīnijas to.
Mana attīstība sistēmai ir šādas sastāvdaļas un tehniskie parametri:
BLDC motor: 24 voltu 6 Amp, 4000 RPM, line-line induktivitāte 1 miliHenry
Kontrolieris: A3930, MOSFETs ir IRFR2405
sajūta rezistoru = 0,055 ohm
RC oscilatoru frekvences = 35 Khz ar ROSC = 39 k

Mans jautājums ir Mans MOSFETs un motoru gan iegūt siltumu līdz pat lielā mērā, ko mēs nevaram viegli pieskarties konsekventi eventhough strāva ir ne vairāk kā 3,5 ampērs ar 0,055 ohm sajūtu rezistors.

Ceram, ka favorable atbildi.

Thanks & Regards!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back